Naslovna VESTI PROLEĆE MOŽE DA POČNE: Klepetan stigao u zagrljaj svoje drage Malene!

PROLEĆE MOŽE DA POČNE: Klepetan stigao u zagrljaj svoje drage Malene!

0
Klepetan stigao petface

Po 17. put, nakon odlaska u toplije krajeve, popularni Klepetan vratio se svojoj Malenoj u naselje Brodski Varoš u Hrvatskoj. Doduše, nešto ranije nego inače, jer obično se vraćao krajem marta. Iako su mnogi sumnjali, najpoznatija ljubav dve rode traje i dalje!

LJUBAV KOJA TRAJE 16 GODINA: Klepetan stigao u zagrljaj svoje Malene!

-Sav drhti od hladnoće, još se nije navikao na ove niske temperature. Stigao je juče u 15h, rekao je Stjepan Vokić, penzionisani domar Područne škole u Brodskom Varošu, koji još 1993. godine brine o zaljubljenim rodama.

Klepetan stigao petface

Vokić dodaje kako ga je iznenadio Klepetanov raniji dolazak, ali kaže kako “priroda – zna svoje”. Najpoznatije rode na svetu, o kojima su pisali i svetski portali, zabavljaju se preko 17 godina 🙂 Kroz nekoliko nedelja očekuje se da će Malena sneti i jaja. Možda će biti i malih ptića.

EKSKLUZIVNO IZ GNEZDA: Plod ljubavi: Malena i Klepetan dobili prvog ptića!

-Vidi se da je dug put izmorio Klepetana, dosta spava. Pa im, kako su navikli, donosim i hranu, kaže Vokić i dodaje da je snimio Klepetanov povratak pa će snimak uskoro osvanuti i na Fejsbuk stranici popularnih roda koju inače uređuje njegov sin.

DIVNA PRIČA ZA POČETAK PROLEĆA!

Izvor, Foto: jutarnji.hr

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSEKUNDE SU BILE U PITANJU: Da ovaj čovek nije pritekao u pomoć, sve bi se loše završilo! (VIDEO)
Sledeći tekstČovek sa kapuljačom je ušao u veterinarsku stanicu i ostavio zatvorenu kutiju, SVI SU SE UPLAŠILI ŠTA JE UNUTRA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime