Naslovna VESTI PSI Keruša Kloi ne mari za odrasle mačke, ali zato mačiće obožava!

Keruša Kloi ne mari za odrasle mačke, ali zato mačiće obožava!

0
kloi-petface-fb

Kada je Harli Kameron rešila da usvoji napuštenu mačku sa ulice, njena keruša Kloi morala je da se navikne na novo društvo. Iako nije bila oduševljena i nije pokazivala bilo kakve emocije, novi stanovnik i ona su dobro funkcionisale.

Mačka Ember je lutala ulicama dok nije naišla na Kamerinog momka. On je rešio da je odvede kući, jer mu se činilo kao da maca traži pomoć.

Pročitajte još:

Spasena mačka sada spava u svom krevetiću za lutke

Najnovijeg člana porodice sačekala je Kloi. U početku, bila je sasvim bila nezainteresovana za Ember. Bile su zajedno koliko su morale. Posle nekog vremena, kada su se svi navikli jedni na druge, primetili su da se maca goji. Mislili su da samo jede previše, ali… pogrešna procena! 🙂

– Pipnula sam joj stomak i shvatila da je trudna, rekla je Kameron.

kloi petfaceEmber je dobila zdrave mačiće, tri dečaka i devojčicu. Vlasnici su se pitali kako će Kloi reagovati na mačiće, uzevši u obzir da nije obraćala mnogo pažnje na Ember. Međutim, prevarili su se.

Kloi je počela da se ponaša kao da je njihova majka.

kloi petface– Pretpostavljam da je proradio njen materinski instikt. Ležala je pored njih, štitila ih. Nekako je uvek bila uz njih, izjavila je Kameron.

Pročitajte još:

BEZ KOMENTARA: Mačka pomaže slepom psu da se vrati kući (VIDEO)

Apsolutno ih je obožavala i posvećivala im svaki slobodan trenutak. Ember je bila iznenađena ovakvim ponašanjem i cenila je pomoć.

Tri mačeta – Oli, Feliks i Grejs usvojeni su u drugoj porodici, a Kameron i njen dečko su rešili da zadrže malog Lea jer je imao digestivnih problema. Leo je obožavao Kloi i ona mu je uzvraćala pažnju, sve dok on nije porastao i bio veliki kao i njegova mama.

Očigledno je da Kloi voli da bude mama, ali samo dok mačići ne porastu! 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstINOVACIJA: Stiže prvi svetski prevodilac za ljubimce – kako bismo mogli da pričamo sa njima!
Sledeći tekstSKANDAL U KOTORU: Ronilac (24) ubio morsku kornjaču!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime