Naslovna VESTI PSI PODRŽIMO IH: Pismo nadležnima – zašto pišete senzacionalistički o napuštenim psima?

PODRŽIMO IH: Pismo nadležnima – zašto pišete senzacionalistički o napuštenim psima?

2
Koalicija petface

Koalicija za život uputila je, krajem jula, Otvoreno pismo Udruženju novinara Srbije (UNS) i Nezavisnom udruženju novinara Srbije (NUNS) sa molbom da ga objave.

UH: Suze napuštenog starog psa okruženog ravnodušnima!

Koalicija izražava nezadovoljstvo zbog neadekvatnog novinarskog izveštavanja vezanog za napuštene životinje koje se neadekvatnim i senzacionalističkim novinarskim pristupom satanizuju, što za posledicu ima stvaranje mržnje i izazivanje nepotrebnog revolta kod građanstva, rekla je za „Dijalog Net“ Mirjana Raščanin, predstavnica Koalicije.

Koalicija petface

– S obzirom da se zalažemo za civilizovano društvo, za razvoj empatije i suživot sa drugim vrstama, želeli smo da ukažemo da ovakvo ponašanje novinara, rekla je Raščanin i dodaje da ne misli na ponašanje svih novinara, ali da takvo ponašanje ne utiče  na  humanizaciju društva, već urušava osnovne moralne i humane vrednosti.

SRAMNA ODLUKA: Sudija u Pančevu izjavila da NIKO NIJE KRIV za prebijanje 5 pasa na smrt!

Otvoreno pismo pročitajte na linku:

Neadekvatno i senzacionalističko izveštavanje o napuštenim životinjama

 

2 KOMENTARA

  1. O neodgovornim vlasnicima, koji napuštaju životinje niko ne piše. SVI ONI SU BILI NEČIJI! NISU SE NAŠLI NA ULICI NIOTKUD! O KAZNAMA ZA TAKVO PONAŠANJE VLASNIKA NIKO NI REČI! SRAMOTA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.