Naslovna VESTI PSI NAJNOVIJA VEST: Pas Kokito uginuo u avionu, u delu za ručni prtljag!

NAJNOVIJA VEST: Pas Kokito uginuo u avionu, u delu za ručni prtljag!

0
70 NAJNOVIJA VEST petface

– Tragična nezgoda, koja nikad nije trebalo da se dogodi, jer ljubimci nikad ne treba da se ostavljaju u delu za odlaganje stvari. Preuzimamo punu odgovornost za ovu tragediju i izražavamo najdublje saučešće porodici. Istražićemo šta se tačno dogodili i sankcionisati odgovorne za istu, navodi se u saopštenju kompanije „Junajted erlajnsa“.

Uginuo pas, koji je neuhranjen, mesecima živeo sa metalnom cevi oko vrata!

Naime, pas po imenu Kokito, uginuo je u avionu ove američke kompanije, nakon što je stjuardesa naložila vlasniku da psa stavi u pregradak za ručni prtljag. Incident se dogodio na letu od Hjustona do Njujorka, a pas je bio u maloj korpi koja je mogla da stane ispod sedišta u avionu. Zato nikome nije jasno zašto je naloženo da se odatle premesti u deo za ručni prtljag!

kokito petface

Putnici su preneli da su čuli lajanje tokom leta, ali da nisu znali da je pas uginuo sve dok avion nije sleteo na njujorški aerodrom La Gvardija. Za sve to vreme, na letu dugom tri sata, psu nije bila dostupna sveža voda!

OPROSTILI SE PORUKOM: Uginuo Feliks, kog je vlasnik pretukao metalnom šipkom!

Prema nekim navodima, saslušana stjuardesa je izjavila da nije mogla da zna da se u toj torbi nalazi pas i da nikada ne bi naložila da se životinja stavi u deo za prtljag.

kokito petface

Inače, ovo nije prvi put da je jedna od vodećih i najvećih američkih avio – kompanija „Junajted erlajns“ optužen za ubistvo životinje! U žižu javnosti su dospeli još 2017. godine, nakon što je u avionu na letu London – Čikago uginuo džinovski zec. Reč je o zecu pod imenom Sajmon, koji je bio dugačak oko 90 centimetara, a trebalo da bude proglašen za najvećeg zeca na svetu.

– Zec je pre leta bio potpuno zdrav i prošao je pregled tri sata pre poletanja aviona. Zec je okončao život u odeljku za prtljag “boinga 767”. Nakon dvosatnog odlaganja leta iste kompanije, u avgustu 2017. takođe je uginuo petogodišnji kavalirski španijel kralja Čarlsa, koji je bio ljubimac jedne porodice u Hjustonu. I Lulu je bila zdrava, i pre putovanja je dobila odobrenje veterinara, prenose mediji!

UŽAS, RIP Kokito!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOGRLICE za pse mogu biti OPASNE
Sledeći tekstMOGLI IZ STVARNOG ŽIVOTA: Dečak (2) se druži i igra sa ČOPOROM MAJMUNA svakodnevno!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime