Naslovna VESTI PSI JEZIVI SNIMCI MUČILIŠTA: Kolju pse da bi im TOPILI MAST! (UZNEMIRUJUĆE)

JEZIVI SNIMCI MUČILIŠTA: Kolju pse da bi im TOPILI MAST! (UZNEMIRUJUĆE)

0

Policija u Slovačkoj upala je na jedno imanje na kom su već duže vreme brutalno ubijani psi zbog masti. U trenutku upada na imanje, jedan pas je rasporen visio sa stuba, a u dvorištu su pronađene kosti na desetina ubijenih životinja.

Veruje se da je “pseća mafija” ukrala na stotine kučića širom zemlje, koje su potom dovodili na imanje gde su ih brutalno ubijali, a potom topili njihovu mast koju su dalje prodavali u zemlji, ali i u drugim državama Evrope.

JEZIV PRIZOR U AUSTRALIJI Kitovi se masovno nasukali na obalu Tasmanije, uginulo najmanje 90!

Udruženja za zaštitu prava životinja su godinama upozoravali na postojanje ovakvih mučilišta u Slovačkoj, ali je policija tvrdila da za to ne postoje dokazi. Nakon što su uspeli da dođu do snimaka na kojima se vidi kako više muškaraca brutalno muči, a potom ubija životinju, policija je upala na jedno imanje gde ih je zatekao jeziv prizor.

Na imanju u mestu Hminjanske Jakubovani u okrugu Prešov godinama su ubijani psi, a njihova mast je potom prodavana po selu, ali i u susednim državama. Iako su Udruženja, ali i pojedini novinari upozoravali policiju na postojanje ovakvih farmi, ništa nije učinjeno, sve dok novinari nisu uspeli da naprave uznemirujuće snimke koji su potkrepili njihove tvrdnje.

BLU IMA RUTINU NA KOJOJ BI MU MNOGI POZAVIDELI! On se svakog jutra… (VIDEO)

Članovi jedne porodice koji se sumnjiče za ubistvo i mučenje životinja navodno su mast prodavali “ispod tezge” na lokalnoj pijaci. Sumnja se i da su deo masti izvozili i za Englesku. Naime, pojedinci veruju da je pseća mast lek pa je neretko koriste kao dodatak ishrani.

– Sumnja se da su krali vlasničke pse, jer teško da su lutalice toliko uhranjene da bi od njih izvukli dovoljno masti. Kako god, ovde u kraju je bilo gotovo nemoguće videti živog psa – tvrde meštani.

Oni kažu da su čuli da se litarska flaša pseće masti prodaje po ceni od 30 do 50 evra, a da su mučitelji od jednog dobro uhranjenog psa mogli da izvuku šest do sedam flaša.

Izvor: atvbl.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.