Naslovna VESTI KOMŠIJA IZ PAKLA: Čovek KIDNAPOVAO KONJA i sakrio ga na NEVEROVATNOM mestu

KOMŠIJA IZ PAKLA: Čovek KIDNAPOVAO KONJA i sakrio ga na NEVEROVATNOM mestu

0
kidnapovan konj

U avgustu ove godine, jedan čovek iz Mauntin Resta u Južnoj Karolini, SAD, uhapšen je uz izuzetno bizarne optužbe. Krađa konja samo je jedna od stvari na spisku.

kidnapovan konj

Naime, tridesetjednogodišnji Geri Čejs Kobl Junior prošetao se na konju kroz svoju ulicu i odmah privukao pažnju komšija, budući da je životinju uveo u kuću. Susedima je ovo ponašanje momentalno bilo sumnjivo, pa su obavestili policiju i ispostavilo se da su učinili pravu stvar.

Pročitajte i ovo: NEPOTREBAN: MESEC DANA na ulici jer su VLASNICI nabavili drugog psa!

Kobl ima podužu kriminalnu istoriju u kojoj se ističu krađe, pa njegove komšije nisu ni sumnjale da je opet reč o nečemu sličnom. Tek je kasnije otkriveno koliko je njegov dosije zapravio debeo: tu su se našle i provale, sitne i krupne krađe, i nezakonito ulaženje na tuđi posed.

kidnapovan konj

Čim se policija pojavila na licu mesta, na podu dnevne sobe dočekala ih je gomila konjskog izmeta, a predstavnici javnog reda morali su da stupe u kontakt sa ocem Gerija Kobla, koji je potvrdio da njegov sin nije tamo gde je trebalo da bude i odmah se pojavio da pomogne policiji.

Pročitajte i ovo: BEZUMLJE: Surovo mučeno i ubijeno 30 majmuna a 20 teško povređeno!

Kobl se za to vreme nalazio u svojoj spavaćoj sobi iz koje je odbijao da izađe. A zašto? Zato što je u nju uspeo da uvuče i odraslog konja – koji nikako nije pripadao tamo. Jedan od policajaca koji je bio prisutan kasnije je napisao u izveštaju da je to bio prvi put da je u svom životu video da je neko uspeo da ugura ogromnog, odraslog konja u spavaću sobu. Bio je to pravi šok za sve prisutne!

kidnapovan konj

Na prvi pogled, delovalo je da životinja, po imenu Jubilej, nije povređena i da je smirena, ali kada se konačno i njen vlasnik pojavio u kući Koblovih, primetio je da konj na članku ima povredu koju ranije nije imao. Vrednost konja procenjena je na oko šest i po hiljada dolara i nije bio jasno šta je Kobl nameravao da učini sa njim.

Vlasnik ukradenog konja odlučio je da krivično goni lopova pa se uskoro očekuje pokretanje sudskog postupka.

Izvor: Tag24.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEPOTREBAN: MESEC DANA na ulici jer su VLASNICI nabavili drugog psa!
Sledeći tekstKAKVA VAM JE TO TRADICIJA? Farska ostrva UBILA 1.400 DELFINA – ceo svet pobesneo!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime