Naslovna VESTI PSI MLADENOVAC: Mirjanu (42) pretukao komšija, jer je hranila kucu ispred zgrade!

MLADENOVAC: Mirjanu (42) pretukao komšija, jer je hranila kucu ispred zgrade!

1
komšija petface

Komšija Mirjane Đ, Milorad Š, svoje probleme izgleda rešeava – nasiljem! Naime, ovaj inače nastavnik srpskog jezika u jednoj Osnovnoj školi u Mladenovcu fizički je napao Mirjanu Đ, jer mu je smetalo što hrani lokalnu kucu kod zgrade.

Protiv njega je, kako prenosi Blic, podneta krivična prijava pod sumnjom da je davio prvu komšinicu i polomio joj nos!

Anu je komšija PRETUKAO zbog psa, pa za SVOJE NASILJE dobio PODRŠKU POJEDINACA!

Naime, Mirjana Đ. (42) iz Mladenovca prijavila je policiji da je prekjuče oko 20 sati napao ovaj pedagog iz Mladenovca, inače njen prvi komšija. Ona kaže da ju je napao bez razloga pred njenim sedmogodišnjim sinom i da je jedva izvukla živu glavu.

komšija petface

– Najpre me je verbalno napao u garaži naše zgrade kada sam sa sinom pošla po vodu. Nije mi dao da uđem na vrata moje garaže, optužujući me da pravim đubre. Mislio je na malo kuče, koje ja i komšije iz zgrade hranimo, ali njemu i njegovoj ženi to smeta. Rekao mi je da ne smem više to da radim i počeo da mi ide prstima ka očima. Nacrtao je liniju i zapretio da ne smem preko nje da iznosim bilo šta. Videla sam još tada da će da me udari, pa sam otključala garažu i sina ugurala unutra. Međutim, od napada je odustao, jer su komšije iz zgrade čule viku i upozoravale ga da će zvati policiju, priča Mirjana Đ za Blic.

NA POLIGRAFU: Pevač rekao da se šalio u priči o zlostavljanju životinja!

Pravi košmar za ovu ženu usledio je petanest minuta kasnije, na stepeništu zgrade.

komšija petface
Kuca koju dobre komšije hrane!

– Sreo me je na stepeništu zagrade i rekao mi: „Ja ću tebe i da zadavim!”, a ja nisam stigala ništa da kažem. On je onda skočio na mene i počeo da me davi. Uhvatio me je obema rukama za vrat i davio me, i davio. Gubila sam vazduh i mislila sam da će da me uguši. Kada je video da sam ošamućena, udario me je pesnicom u lice, a onda mi nabio glavu u pločice na stepeništu. Moj sin je sve to gledao, vrištao i pobegao. Gušila me je krv i počela sam da bežim kod komšija, dozivajući upomoć, dodaje Mirjana, kojoj je nakon napada ukazana pomoć na Urgentnom centru u Beogradu.

Konstatovano joj je nagnječenje nosa, duboka rasekotina posred čela, kao i nagnječenje vrata. Oko vrata nosi šancovanu kragnu i ima oderotine na kolenima.

– U teškom sam šoku jer ne mogu da verujem da jedan pedagog, koji vaspitava decu, to radi, kaže ona.

Policija je izvršila uviđaj, a kako saznaje Blic po naredbi tužilaštva, protiv Šćekića je podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje.

Izvor, Foto: Blic

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.