Naslovna VESTI PSI ANA JE OMILJENI KOMUNALNI POLICAJAC – spašava povređene životinje i kažnjava zlostavljače!

ANA JE OMILJENI KOMUNALNI POLICAJAC – spašava povređene životinje i kažnjava zlostavljače!

1
KOMUNALNI POLICAJAC petface

Na reč KOMUNALNI POLICAJAC mnogima se „digne kosa na glavi“. Ali, ona je KOMUNALNI POLICAJAC kome od danas aplaudiraju svi ljubitelji životinja u Srbiji! Njeno ime je Ana Jelčić, živi u Kraljevu, a svoju dužnost obavlja sa 110% snage!

– Pre nekoliko dana udaren je pas na ulici. Satima je tamo ležao, a niko nije hteo da stane i bar da ga skloni. U 6h ujutru, iz taxija su pozvali komunlanu službu, a naša Ana Jelčić je odmah otišla na lice mesta. Ta žena je čudo, za naš portal govori Danijela iz Kraljeva.

KOMUNALNI POLICAJAC petface

Naime, Ana Jelčić je Kraljevčanka, KOMUNALNI POLICAJAC koji svakodnevno pomaže povređenim životinjama u ovom gradu na obali ibra. Uvek prva koja se odaziva na prijave o zlostavljanju, Ana je omiljena inspektorka ljubitelja životinja širom Srbije!

KRALJEVO: Dan pre nego što je trebao otići u novi dom, Marinko je NESTAO iz Prihvatilišta!

KOMUNALNI POLICAJAC petface

– Zakon ima u malom prstu. Zbog toga što je spremna da sprovede Zakon i da pomogne životinjama i svoj posao radi profesionalno, nažalost je u manjini i cčesto je bila meta nadređenog. Zbog toga što radi svoj posao časno i profesionalno i što želi pomoći životinjama trpela je vređanja od strane bivšeg nadređenog. Ipak, nikad ne odustaje i u pola dana – pola noći, Ana će izaći na teren i pomoći povređenoj životinji, kaže nam Danijela!

Tog dana, Ana je još jednom pokazala da je čovek na prvom mestu i da svoj posao radi najbolje!

KRALJEVO: Pas Mogli pretrčao sa jednog kraja grada na drugi, kako bi pronašao svoju porodicu!

– Kada su stigli na poziv taksiste, ona i kolega su skinuli jakne, uvili povređenog psa, a istovremeno su na trenutak zaustavili saobraćaj na toj prometnoj ulici. Žao mi je što to niko nije snimio. Pas je zahvalljujući njima još uvek živ, kaže nam Danijela!

KOMUNALNI POLICAJAC petface

Kako je i sama Ana dodala, teško je raditi u okruženju gde je vaša ljubav prema životinjama u manjini!

– Svi koji me poznaju, znaju da za životinje sve gazim. Jako je teško kada radiš u kolektivu gde većina ne deli tvoje mišljenje i osećanja. Ne mogu da verujem da ljudi nailaze na pse u nehumanim uslovima, koji trpe zlostavljanje i slično i okrenu glavu, dodala je Ana.

Oni, koji je poznaju, kažu da im je ČAST. Mi, koji je nismo lično upoznali, možemo samo reći – VELIKO HVALA!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAŠTO? Vlasnici ostavili starog psa na hladnoći da umre od gladi!
Sledeći tekstSKANDAL U VRŠCU: Zgrnuli milione na azilu za napuštene životinje!

1 KOMENTAR

  1. Beskrajno hvala ovoj humanoj,plemenitoj i nadasve DUŠI od žene !!!
    Sve pohvale i podrška. Presrećna sam da ivakve osobe postoje. Moja cela porodica i ja smo veliki ljubitelji i zaštitnici životinja. Takodje,spašavamo koliko je u našoj moći, udomljavamo,hranimo napuštene…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime