Naslovna VESTI RADOSNE VESTI: Konj iz Kruševca je dobro, čim je vlasnik došao ustao...

RADOSNE VESTI: Konj iz Kruševca je dobro, čim je vlasnik došao ustao je, VIDITE ŠTA MU JE BILO!

0
konj iz krusevca je dobro petface

Imamo divne vesti, radosni smo i ne možemo iskakazti našu sreću što je sve prošlo kako treba. Pisali smo danas o konju koji je “pretučen” u Kruševcu. Sada imamo nove informacije i one su radosne.

Konj, tačnije kobila ustala je na sve četiri noge kada je došao njen vlasnik sa još jednim konjem. Ona ima problem sa kopitom i istina je da je ležala na Slobodištu, ali nije bila tučena kako je u prethodnom tekstu navedeno. 

PROČITAJTE I:

PRETUČEN KONJ leži nepomičan u Kruševcu, SRCE NAM SE STEGLO!

Tekst je napisan na osnovu objave koju su mnogi šerovali. Iako smo pokušali da dođemo do više informacija ipak nismo uspeli, sve dok se taj tekst nije objavio.

Srećom naša čitateljka Marija objasnila je za Petface o čemu se radi.

-Kobila je ustala na sve četiri noge, vlasnik je došao sa još jednim konjem da ih spoji da zajedno pasu. Čim je čula da joj se približavaju s leđa odmah je počela da rže i pokušala da ustane i on joj je pomogao. Nastavila je da hoda i da pase i on mi je objasnio da je problem u kopitu, dakle nema prelom ili nešto drastično, da je bio veterinar i da joj sledi još jedna doza terapije, napisala je Marija.

konj iz krusevca je dobro petface

Srećni smo što se sve ovako završilo i žao nam je ako je neko uvređen ostao. Prethodni tekst je napisan na osnovu jednog posta koji je šerovalo mnogo ljudi. 

Najbitnije je da će kobila biti dobro!

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.