Naslovna VESTI KONJ iznemogao od gladi i žeđi žrtva LJUDSKE bahatosti.

KONJ iznemogao od gladi i žeđi žrtva LJUDSKE bahatosti.

0
iznemogao konj

Oni koji kažu da čovek ne utiče na prirodu tako što je uništava i da klimatske promene zapravo ne postoje nego da su izmišljotina raznih teorija zavere treba da pročitaju priču o ovom nesrećnom konju.

iznemogao konj

Jaka suša koja je pogodila oblast Pantanal u Brazilu je rezultat klimatskih promenama koje su rezultat ljudske bahatosti i bezobzirnosti. Konja Brankuinja u izuzetno lošem stanju pronašli su članovi tima Disaster Animal Rescue Group koji pokušavaju d pomognu i koliko – toliko saniraju posledice katastrofalnih suša.

Pročitajte i ovo: Spasavanje starog psa na samrti – najlepša priča dana!

Konj je bio toliko slab da je jedva mogao da digne glavu. Glad i žeđ kojoj je bio izložen kao i velike vrućine doveli su do toga da za njega nije bilo spasa.

iznemogao konj

Jedna od članica tima mogla je samo da učini jedno: da mu da bananu kako bi mu malo olakšala poslednje trenutke života. Karla Saso, veterinarka bila je očajna kada je videla Brankuinja: „Oni koji me poznaju znaju za moju borbu za zlostavljane konje i kako je ovo deo mog života.

Pročitajte i ovo: ŠOKANTNO MUČENJE – Pronađeno izgladnelo štene prekriveno izmetom u zaključanom kavezu.

Brankinjo nije bio direktno maltretiran od strane čoveka, već indirektno, zbog svega što ne radimo za njegov dom, našu planetu “ – dodala je ona. Njen postupak je potresan. Učinila je to sa mišlju da ako već ne može da spase nesrećnu životinju, učini da ona ode na bolje mesto znajući da je neko bio uz nju.

Izvor:  anda.jor.br

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.