Naslovna VESTI PSI TRAŽI SE MINA: „Pametnica zna da koristi i lift. Ćerkicama najviše nedostaje“!

TRAŽI SE MINA: „Pametnica zna da koristi i lift. Ćerkicama najviše nedostaje“!

0
koristi i lift petface

– Ona je jedna Pametnica koja zna da koristi i lift. Umiljata je jako, a decu obožava, za Petface kaže Milica Duronjić koja je krenula u potragu za izgubljenim psom!

Naime, priča nas vodi do beogradskog naselja Rakovica, u noć između 7. i 8. decembra kada se „nešto sasvim čudno dogodilo“. Kuca Mina je, kako Milica kaže, nasilno odvedena iz zgrade.

Pročitajte još:
NOVA ISTRAŽIVANJA: Mačke nas razumeju, ali nas ignorišu kad one to žele!

– Mina ima 7 godina i o njoj se od kad je rođena brinu dobri stanari i komšije. Poslednje dve godine Mina dolazi na dremku kod moje mame i njene komšinice, a oba stana su na šestom spratu. Pametnica zna da koristi i lift! Moje obe ćerke su odrasle uz nju i njima najviše nedostaje, objašnjava nam Milica!

koristi i lift petface
Mina i Miličina mama

Niko od stanara i komšija koji su hranili i brinuli o Milici, ne zna da objasni kako je nestala. Neko ju je nasilno odveo, tvrde stanari ove zgrade u ulici Pere Velimirovića, u Rakovici.

– Postoji video zapis, ali nam ne daju da vidimo šta se desilo u zgradi te noći. Predsednik kućnog saveta i stanar kome je dato upravljanje kamerom ne dozvoljavju mojoj mami da pogeda snimak, kaže nam Milica i dodaje kako su zvali sva beogradska Prihvatilišta, međutim, odgovor je isti – kuca po opisu Mine nije dovedena kod njih.

Pročitajte još:
BEOGRAD: Stanodavac je rekao: ili pas ili vi iz stana! Marko je odlučio – selimo se!

Mina, osim što zna da koristi i lift vrlo jasno zna da se odazove na svoje ime, a jako je umiljata pa svako ko naiđe na nju neće imati problema da je zadrži i javi Milici! Čipovana je i kako Milica kroz smeh kaže „debeljuškasta“.

Da li ste je možda videli? PODELITE, kako bismo Minu vratili tamo gde je najviše vole, ali i gde ona najviše voli da bude! 😉

Za sve informacije kontaktirajte MILICU DURONJIĆ na njenom FACEBOOK PROFILU!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOn je najslađi mali pomoćnik svog vlasnika automehaničara!
Sledeći tekstPAMETNICA: Ovaj pas silazi niz merdevine kao pravi čovek! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime