Naslovna VESTI PSI KOSTOLAC: Komunalci bez naloga obili ženi garažu sa namerom da joj uzmu...

KOSTOLAC: Komunalci bez naloga obili ženi garažu sa namerom da joj uzmu pse!(VIDEO)

0
kostolac petface

Prema rečima sagovornika našeg portala, u petak su u Kostolcu dvojica muškaraca u toku dana obili garažu Dušice Đorđević-Popović. Za portal petface.net, Dušan Stojičić, prijatelj žene čija je garaža obijena, kaže da su u pitanju lokalni komunalni inspektori Gutić Miladin i Ćazim Jašaraj, koji rade u JKP Požarevac, u prihvatilištu za pse i mačke. Jašaraj je, prema rečima našeg sagovornika, inače došao sa službenim vozilom navedene firme.

Iskoristili su priliku kada je Dušica bila na poslu i bez ikakvog policijskog naloga, obili njenu garažu. Oni su, prema Dušanovim rečima, izvršili to nelegalno delo misleći da se u garaži nalaze psi. Namera im je bila da ih odvezu negde, i verovatno, ubiju. Ipak, tamo nije bilo pasa. Ovaj događaj je video komšija i fotografisao.

PROČITAJTE I:

10 SAVETA DA ZABAVITE PSE U KARANTINU: Dok traje vanredno stanje – EVO NEKOLIKO SAVETA ZA IGRU! (VIDEO)

LJUBIMCI KOLEGE: Kako izgleda rad od kuće sa ljubimcem! (VIDEO)

NASILJE SE NE ZAUSTAVLJA: Pas je doživeo strahovit udarac koji mu je odneo “POLA LOBANJE”! (VIDEO)

Dušica je inače zastupnik udruženja za zažtitu životinja i životne sredine “Požarevačke šapice”. Njen prijatelj, Željko Stojičić koji je obelodanio ovu priču na društvenim mrežama, veruje da je u pitanju osveta, jer je Dušica podnosila prijave protiv komunalne inspekcije.

,,Dušica je podnela neke prijave i verovatno je to kulminiralo da dođe do ovog događaja. Navodno je neko prijavio da ona drži kučiće u garaži. Tražili smo od požarevačkog šinteraja da saznamo šta je radni nalog za taj dan, jer šinteraj po zakonu ne može da izda nalog da neko ide tamo i da sa privatnog poseda uzme životinje. Ovaj postupak inače nije neizvodljiv, ali je moralo biti urađeno u skladu sa zakonom. Kada dođe do ovakve situacije, sud može da izda nalog komunalnom inspektoru, ali komunalni inspektor ne sme da postupa bez asistencije policije.”

On takođe navodi da je sumnjivo da je iko iz komšiluka prijavio, s obzirom da je Dušica u dobrim odnosima sa svim komšijama.

Željko Stojičić dodaje da ovo nije prvi put da pomenuta žena ima problema sa JKP Požarevac.

kostolac petface

,,Pritisak na Dušicu od strane šintera se vrši već nekoliko godina. Šinteri već godinama po Kostolcu skupljaju pse i to rade na nedozvoljen način. Ona je i ranije imala probleme sa ljudima koji su želeli da naude psima. Nedavno je doživela trovanje pasa, ali na sudu je uspela da dobije ovaj slučaj.”

Dušica je podnela tužbu protiv komunalnih inspektora koji su joj navodno upali na posed i obili garažu,a kako će teći tok ovog postupka ostaje nam da vidimo. Policija je izašla na uviđaj, a saslušani je i svedok celig događaja. Nadamo se da će državni organi postupiti u skladu sa zakonom jer su ovakve stvari nedopustive.

AKO SE ZARAZITE KORONA VIRUSOMO OVAJ HOTEL ĆE BRINUTI O VAŠIM PSIMA: I to potpuno besplatno (VIDEO)

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPONOVO MASOVNO TROVANJE ŽIVOTINJA: 16 leševa pronađeno u blizini Bačke Topole (VIDEO)
Sledeći tekstPAS I VI – ZAJEDNO ZA VREME EPIDEMIJE: Iskoristite „prednosti“ ostajanja u domu

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime