Naslovna VESTI PSI DRAMATIČNO! – Prodavačica NA HAUBI AUTOMOBILA pokušava da spreči krađu psa vrednog...

DRAMATIČNO! – Prodavačica NA HAUBI AUTOMOBILA pokušava da spreči krađu psa vrednog 10.000 dolara.

0
DRAMATIČNA KRAĐA

Kupovina kućnog ljubimca pretvorila se u pokušaj krađe i dramatičnu jurnjavu po ulicama. Prodavačica je po svaku cenu htela da sačuva psa pa je skočila na haubu vozila kojim su kradljivci pokušali da pobegnu.

Neverovatna drama je započela tako što je jedan par ušao u pet šop sa željom da kupi buldoga. Aliz Džejms radi u prodavnici koja prodaje egzotične rase pasa koji su po pravilu prilično skupi.

Par nije imao dovoljno novca za buldoga koji im se dopao a čija vrednost je bila 10.000 dolara. Počeli su pregovori oko plaćanja na rate. U jednom trenutku Aliz je otišla po ugovor ali kada se vratila iz druge kancelarije ugledala je kako žena drži u rukama sedmomesečnog buldoga i beži iz prodavnice.

UPUCAO PSA I SAMO OTIŠAO! Ne mogu da objasne detetu da Klajda više nema

Instiktivno je pojurila za njom jer se brinula za psa kome je bila potrebna posebna medicinska pažnja zbog operacije od pre nekoliko dana. Nažalost nije uspela da je zaustavi i žena kradljivac je uletela u automobil u kojem je čekao muškarac.

MONSTRUM – Pse dresirao za borbe sa DIVLJIM ŽIVOTINJAMA

Aliz nije oklevala. Bacila se na haubu automobila u pokušaju da zaustavi lopove. Međutim oni nisu pokazali nikakvu milost. Čovek je dao gas i počela je suluda jurnjava. Aliz se zalepila za haubu i nije htela da se pusti. U jednom trenutku automobil se zaustavio i odlučna prodavačica je pomislila da su lopovi odustali. Ali, muškarac je izašao iz automobila i pretukao Aliz. Kradljivci su nastavili svoje bekstvo.

Policija je kasnije ženu koja je ukrala psa identifikovala kao 21-godišnju Roišanu King. Uhapšena je ali je njen partner u krađi i dalje u bekstvu. Ona je optužena za tešku pljačku sa upotrebom smrtonosnog oružja.

Aliz Džejms, koja je rizikovala svoj život, ne žali zbog svog postupka. Shvata da je njena akcija bila neoprezna i nije sigurna da bu u sledećoj ssličnoj situaciji isto postupila.

Izvor:  puppytoob.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Petface Viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKO IH NAZVATI A BITI FIN? – Vlasnici odbacili paralizovanog ljubimca, a zadržali njegova invalidska kolica!
Sledeći tekstOVI PSI SU U OČAJNOM STANJU! – Niko od nadležnih ne reaguje

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime