Naslovna VESTI PSI KRAGUJEVAC: upucan pas pored puta i nećete verovati šta je policija uradila!...

KRAGUJEVAC: upucan pas pored puta i nećete verovati šta je policija uradila! (VIDEO)

0
kragujevac-upucan-pas

Iako vesti za Petface portal pišemo dugi niz godina, uvek je posebno teško kada prenosimo priče o stradalim psima. Jedna od njih desila se ovog vikenda u Kragujevcu. Naime, Slavici Djelić i z tog grada, koja brine o velikom broju pasa, javljeno je da se u okolini sela Drača u blizini Kragujevca, nalazi upucani pas.

S obzirom da nije imala više informacija, ova žena se uputila na lice mesta, gde je sačekao prizor iz horor filmova. Beživotno telo psa, koji je evidentno upucan, ležalo je uz prometan put, a pored njega sklupčano i uplašeno nalazilo se štene od jedva dva meseca. Crna ženkica, tužnih očiju i usamljena, ležala je uz odraslog, mrtvog psa, ne pomerajući se.

PRONAĐEN JE NA DRŽAVNOJ GRANICI: Da nije bilo jednog DIVNOG ČOVEKA, njemu ne bi bilo spasa! (VIDEO)

Slavica je odmah zvala policiju kako bi prijavila slučaj u kojem je neko iz vatrenog oružja ubio nesrećnog psa. Međutim, dok im je objašnjavala šta se desilo i šta je zatekla, dežurni policajac joj je SPUSTIO SLUŠALICU! U neverici je policija nije htela da obavi svoj posao i izađe na teren da obavi uviđaj, za šta su inače i plaćeni, Slavica je uzela štene i zbrinula ga. Ovo, nažalost, nije prvi put da policija na ovaj način odreaguje, ili bolje reći ne odreaguje i na obavi svoju osnovnu dužnost a to je zaštita zaštita građana i suzbijanje kriminalnih radni.

ŠTA SU SVE SPREMNI DA UČINE ZA NAS: Ovaj VIDEO je neverovatan, LJUBIMCI BI SVE ZA NAS!

Takođe, ovo je već treći slučaj u poslednjih nekoliko dana koji za posledicu ima ranjavanje uličnih pasa iz vazdušnog ili vatrenog oružja. Podsetimo, početkom meseca sličan slučaj je prijavljen u Nišu, a prošle nedelje, iz vazdušne puške je upucan vlasnički pas u Kraljevu. Zbog čega neko ima potrebu da ubija životinje i nanosi im bol, ostaje da se pitamo, kao i kakvi to ljudi slobodno šetaju među svima nama?

petface viberPOGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta bez prethodne saglasnosti autora.

Autor: Petface.net, foto: Slavica Djelić

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKAV PRVI LJUBAVNI SASTANAK! – Pogledajte video! Ovi buldozi znaju da uživaju (Video)
Sledeći tekstPRESLATKO: Dečak i komšijski pas se zbližili u karantinu

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime