Naslovna VESTI DA LI JE LJUBAVI KRAJ: Klepetan je star i bolestan, postoji strah...

DA LI JE LJUBAVI KRAJ: Klepetan je star i bolestan, postoji strah da se neće vratiti! (VIDEO)

0
Klepetan petface

Svi se u regionu pitaju da li je ovo zaista kraj? Da li je došao kraj najveće i najpoznatije ptičje ljubavi na svetu? Da li je gotova priča o Klepetanu i Malenoj?

Iako je, kada se Klepetan 19. marta vratio svojoj Malenoj u Brodskom Varošu, sve zvučalo kao nastavak prekrasne ljubavne priče, izgleda da ona neće završiti dobro. Posljednjih dana iz Slavonije dolaze samo loše vesti, navodi Index.hr.

Sin penzionisanog domara škole koji se brine o Malenoj je na svom Facebook profilu objavio kako misli da se to ipak nije vratio Klepetan, jer se ta roda drugačije ponaša. Ptica je došla da jede i onda ga opet nije bilo dva dana. Malena je frustrirana uništila gnezdo i jaja.

PROČITAJTE I:

PROLEĆE MOŽE DA POČNE: Klepetan stigao u zagrljaj svoje drage Malene!

Umirovljeni domar pak tvrdi da se ipak radi o Klepetanu, no da je star i bolestan. No iako njegov sin smatra da se ne radi o Klepetanu, Stjepan je uveren da je to on, jer kad je došao zagrlio ga je kao što to inače radi.

Smatra da je Klepetan jako bolestan i star te da je uginuo. Prema svemu sudeći, 19. marta se zaista vratio Klepetan, a onda je otišao.

Nitko ne može sa sigurnošću reći je li živ ili nije, ali domar smatra da je Klepetan zajedno s Malenom obavio svoj posao i da je priroda napravila svoje. Malena je do sada othranila 66 ptića, a posljednja jaja su se većinom smrzla, a dva koja su ostala su ispala mućak.

Stjepan je zabrinut za Malenu, a mi se nadamo da će ipak sve biti dobro. 

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstANKETA: Neki tvrde da su psi bolji od mačaka – šta vi kažete?
Sledeći tekstUSPELI SMO: Ministarstvo podržalo predlog za VEĆE KAZNE ZA ZLOSTAVLJANJE ŽIVOTINJA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime