Naslovna VESTI PSI KRALJ, CAR, SUPERČOVEK… Vozač autobusa spasao psa sa ulice na -32° Celzijusa

KRALJ, CAR, SUPERČOVEK… Vozač autobusa spasao psa sa ulice na -32° Celzijusa

0
spasao smrznutog psa

Jedan običan čovek, vozač autobusa iz mesta Regina je pokazao šta znači humanost i kako se postake kralj, car, superčovek. Kada je jedan od putnika iz autobusa rekao da je video promrzlog psa na stanici i zamolio vozača da radio stanicom obavesti nekog od nadležnih, Daren Sabo se nije dvoumio. Odmah je obavestio centralu ali i učinio nešto mnogo više.

spasao smrznutog psa

Daren se vratio do stanice koju mu je opisao putnik. Nije bio siguran da će spasioci stići na vreme. I zaista, tamo je u snegu na neverovatnoj hladnoći ležao pas koji je bio na ivici smrzavanja.

Pročitajte i ovo: ŽALOST ZA „SUPERMAMOM“ – Uginula čuvena tigrica Kolarvali

Daren je pokušao da uspostavi kontakt sa psom. Međutim, pas je bio preplašen, očigledno veoma uznemiren pa je počeo da reži na Darena. Ali ovaj dobri čovek nije odustajao. Bio je strpljiv, smiren i najzad je pas prihvatio pomoć. Daren je tada skinuo svoju jaknu i umotao promrzlog nesrećnika. Odlučio je da ostane sa psom dok ne stignu spasioci.

spasao smrznutog psa

Kada su stigli volonteri udruženja Human Society, psa su preuzeli i prebacili u veterinarsku kliniku. Srećom, nije pretrpeo teže posledice od ekstremno niske temperature. Proverom mikročipa je ustanovljeno da ima vlasnike koji su prijavili nestanak svog ljubimca. Oni su vrlo brzo stigli u kliniku i sa velikom zahvalnošću preuzeli svog ljubimca.

Pročitajte i ovo: ZAUSTAVIMO OKRUTNOST – Najusamljeniji kit na svetu udara glavom u ivicu bazena

Daren Sabo je samo rekao: „Uradio sam ono što se nadam da bi uradio svako.“ Ne žali za jaknom koju je dao psu jer zna da je ona učinila da ovaj nesrećnik dočeka pomoć. Stvarno, on i kralj i car i superčovek!

Izvor:  cbc.ca

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŽALOST ZA „SUPERMAMOM“ – Uginula čuvena tigrica Kolarvali
Sledeći tekstVIŠE OD VETERINARA! Leči i pomaže životinjama koje žive sa beskućnicima!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime