Naslovna VESTI MAČKE NJEGOVO VISOČANSTVO:Mačak po imenu Teton kralj je jedne farme!

NJEGOVO VISOČANSTVO:Mačak po imenu Teton kralj je jedne farme!

0
kralj jedne farme petface

kralj jedne farme: Mačke vole da budu glavne. Ponekada, kada su dobrog raspoloženja velikodušno puštaju svoje vlasnike da žive u uverenju da su oni vuku sve konce. Takođe, mačke vole da posmatraju svet sa visine. Ova naočita mačka je ovakvo ponašanje dovela do vrhunca.

Pročitajte još: NESEBIČNO PRIJATELJSTVO: Slepog i gluvog psa kroz život vodi maca Puditat! (VIDEO)

Teton je mačka koja živi na Snoufol ranču koji se nalazi u blizini Kolorada. Kada pogledate fotografije i vama će biti jasno da je Teton u stvari kralj farme. Njegovo zaduženje je na početku bilo da brine o kontroli populacije miševa na imanju. Ubrzo, on je pokazao da je može mnogo više od toga.

kralj jedne farme petfaceInače, od malih šapa sve je nagoveštavalo da će Teton daleko dogurati. Na to su nedvosmisleno ukazivale njegove crte ličnosti i nepokolebljiv karakter. Dok je još bio mače, on je težio da se druži sa starijima i mnogo većima od sebe – konjima, guskama, patkama. Siguran u sebe, na kraju se izdigao iznad ostalih životinja na imanju.

kralj jedne farme petfaceTeton sada kao pravi kralj farme svakodnevno obilazi svoje imanje na leđima ponija ili magarca. Ponosnog držanja i prodornog pogleda on suvereno vlada iz sedla.

Pročitajte još: Upoznajte Venus: Fenomenalnu mačku sa dva lica!

Ja verujem da zimi on ima tendenciju da se vozi u sedlu, jer ne želi da mu se pokvase šape, izjavila je formalna vlasnica farme Džoana Šo.

KRALJEVSKI NEMA ŠTA!

Šta vi kažete na pojavu ovog neobičnog mačka Tetona, kralja farme u Koloradu?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZbog spasavanja ove mačke sa stuba od 20 metara, na noge je podignut ceo grad!
Sledeći tekstBEOGRAD: Osnovci spasili ježa i uzviknuli „NAJVAŽNIJA LEKCIJA KOJU SMO NAUČILI“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime