Naslovna VESTI KRAVA POBEGLA OD SIGURNE SMRTI! Sada živi sama na ostrvu!

KRAVA POBEGLA OD SIGURNE SMRTI! Sada živi sama na ostrvu!

0

Krava pobegla iz kamiona koji ju je vodio u sigurnu smrt. Pobegla je dok su je vozili u klanicu, a sada živi sama na ostrvu i napada svakoga ko joj se približi.

Krava iz Poljske prošlog meseca je odbila ući u kamion koji životinje prevozi u klanicu. Slomila je i metalnu ogradu poseda na kojem je živela i krenula putem svoje slobode. Kad ju je vlasnik Mr. Lukasz pronašao i pokušao vratiti na farmu, napala ga je i slomila mu ruku. Zatim je pobegla u jezero Nysa na jugu Poljske i doplivala do ostrva u njegovoj sredini.

ŽELELI SU DA BUDE NA LANCU: Džo traži LEPŠI dom!

Lukasz tvrdi da je na svom putu do svog novog skloništa čak i ronila. Nakon nekoliko pokušaja da ju ulovi, odustao je i počeo se brinuti samo za to da krava ima dovoljno hrane kako bi preživela. Do životinje su pokušali doći i vatrogasci. Kad su se svojim brodom približili ostrvu, krava je pobegla plivajući na susedno poluostrvo. Zapovednik vatrogasaca Pavel Gotovski kaže da je uplašena, ali zdrava. Iako su mislili da je ustrele, gradonačelnik Bilobran izjavio je kako će pustiti kravu da živi u miru, javio je Independent.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Političar i bivši pevač Pavel Kukiz na Fejsbuku je objavio status kako je spreman i da plati samo da bi “krava junak” ostala živa:- Pobegla je na ostrvo usred jezera, sakrila se i od vatrogasaca koji su došli po nju.

PSI PROTIV RASIZMA: Psi podržali svoje vlasnike na protestima

“Ja nisam vegetarijanac, ali mislim da je vredno boriti se za život ove krave. Odlučio sam učiniti sve što je u mojoj moći kako bi je se sklonilo na sigurno” – rekao je on.

Izvor: Telegraf.rs

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŽELELI SU DA BUDE NA LANCU: Džo traži LEPŠI dom!
Sledeći tekstLAVOVI POJELI LOVOKRADICU: Išao u nezakonit lov pa nastradao!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime