Naslovna VESTI Betsi – tele „kučence“: Kako se krava ponaša kao njeni najbolji prijatelji...

Betsi – tele „kučence“: Kako se krava ponaša kao njeni najbolji prijatelji psi? (VIDEO)

0
krava ponasa petface

Sve bebe su iste, bilo da su im roditelji ljudi, psi, mačke ili krave. Jednostavno, ono što ih najviše zanima jeste igra i to da imaju zanimljivog drugara za igranje, prenosi Blic.

Betsi je tele koje nije imalo sreće prilikom rođenja. Prilikom teljenja, njoj su slučajno uvrnuli noge, pa nije mogla da stoji na njima, a ubrzo nakon toga je preminuo i vlasnik farme na kojoj je živela. A onda je u njen život ušla Šana Riči, devojka na čijoj farmi su mnoge životinje našle utočište.

PROČITAJTE I:

Ljudi su primetili da KRAVA POKUŠAVA PLIVATI posle uragana i potrčali su da joj pomognu! (VIDEO)

Betsi se kod nje potpuno oporavila, stala je na noge i našla svoju novu porodicu i drugare, pse. Jer, Betsi je samo po rođenju i izgledu tele, dok je po ponašanju i svom mišljenju, pas.

-Imamo tri psa, i ona radi sve što oni rade. Juri za nama, kad je gladna ili žedna, dolazi do vrata i doziva nas. Takođe, voli da razbacuje đubre poput ostalih pasa. Zbog svega toga što radi je zovem krava psa. Volim je od prvog dana kada sam počela da vodim računa o njoj, rekla je Šana, stoji na Blicu.

Ova krava zna kako se uživa i to pokazuje. Psi su joj najbolji drugari i zbog toga nema problema. Možda joj kažu da je i ona kao „kučence“ ali baš je briga. Vesela je i to je najbitnije.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAD SE SUMNJA KO JE OTAC: DNK testom utvrđeno ko je otac malog orangutana!
Sledeći tekstMURGUD – ABERT AJNŠTAN: Izuzetno mrzovoljna mačka ima preko 220 hiljada pratilaca na Instagramu! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime