Naslovna VESTI SJAJNO: Krave domaćina Tomislava pasu uz Miroslava Ilića i „Depeche Mode“!

SJAJNO: Krave domaćina Tomislava pasu uz Miroslava Ilića i „Depeche Mode“!

0
Krave petface

Svakog jutra krave domaćina Tomislava Radonjića iz šumadijskog sela Bare načule uši i čekaju da njihov gazda uđe u štalu. Onda dan može da počne!

– Evo, već 25 godina, izjutra od pola šest do osam uveče njima svira radio. Desi se da nestane struje, krave počinju da riču, komšije prve dođu da vide šta je bilo, da se ne teli krava ili nešto slično, priča Tomislav Radonjić, stočar iz sela Bare za RTS.

VELIKI LAJK: Farmu krava pretvorio u sklonište za životinje!

Đuskanje uz muziku kao razgibavanje za svih ovih 25 krava je obavezni ritual. Toma tvrdi da bi njegove lepotice, kako ih zove, pre mogle bez hrane nego bez pesme.

Krave petface

– Ja sam ovo video pre 26 godina kod jednog prijatelja u Bačkoj. Pustio je radio kravama. Ja sam ga pitao zbog čega, a on mi rekao: jer smiruje krave, priseća se Tomislav.

NE ZABORAVLJA: Krava svakog dana, godinama, zaustavlja autobus koji joj je ubio tele!

Krave muzički stil formiraju uz pomoć lokalnih radio-stanica, kojih je sve manje. Ipak, u šali kaže da imaju i omiljenog pevača.

Krave možda najviše vole muziku Miroslava Ilića. Možda zato što ovde prolazi i put za Mrčajevce, a možda su ga slušale i ranije, zbog toga, u šali kaže Tomislav i dodaje da osim domaćeg pevača, rado uživaju i uz englesku grupu „Depeche Mode“.

PA SJAAAAJNO! 😉

Izvor: RTS

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstEmotivan susret kuje sa štencima od kojih je bila odvojena
Sledeći tekstOrganizovao skup „Hoću da pomazim psa“ – sleduje mu OPASNA KAZNA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime