Naslovna VESTI KRAVICA LANA ČEKA NA DOM: Potrebna POMOĆ za izgradnju boksa i prostora...

KRAVICA LANA ČEKA NA DOM: Potrebna POMOĆ za izgradnju boksa i prostora za njen trajni boravak u Zoo kutku!

0

Iako se brinu o 132 životinje u svom Zoo kutku, Zooplanet iz Niša, početkom maja je pokrenuo akciju prikupljanja sredstava za spašavanje krave po imenu Lana, a u saradnji sa Udruženjem Animalia269 i donatorke iz Švedske. Međutim, zbog čega se prikupljala pomoć za Lanu i u kakvom se problemu našla ova divna kravica?

– Lana je prelepa, petogodišnja krava ali zbog nemogućnosti njenog vlasnika da se brine o njoj, pred nas su stavljene dve opcije – ili ćemo sakupiti dovoljno novca da pokrijemo troškove promene vlasnika i sagraditi joj štalu u Zookutku ili ćemo sa Lanom morati da se oprostimo do kraja meseca – rekao nam je tada Dušan Stojanović iz Udruženja Zooplanet Niš.

IZBACILI SU GA IZ KOLA U POKRETU! Slučajno ga je ugledala i spasila mu je život! (VIDEO)

Pas je lajao i režao na devojčicu, a ustvari SPASIO JOJ JE ŽIVOT! (VIDEO)

Ono što je Lani tada bilo neophodno jeste da se pronađe smeštaj u blizini Zoo kutka. To je i urađeno, a sada, sada je kravici Lani potreban prostor koji će se sagraditi u samom Zooplanetu.

Kako su nam iz Zooplaneta rekli, Lana je imala problem sa papcima, ali i to je uz pomoć njih i brojnih dobrih ljudi sređeno i sada se kreće normalno.

– Svakog dana izlazi u kraću šetnju i navikava se na kretanje jer je dugo živela vezana u štali. Za izgradnju boksa i prostora za njen trajni boravak u Zoo kutku potrebno je 6.000 evra. Time bi se obezbedili i resursi za njen normalan život – kažu nam.

Nedelju dana nakon što je Lana dobila svoj novi dom, dobila je i prvu posetu. Naša draga kravica je bila veoma začuđena…

Gepostet von Lana the cow am Sonntag, 7. Juni 2020

 

Ukoliko želite da pomognete Zooplanetu i kravici Lani, to možete uraditi putem online donacije na Laninoj stranici ili putem uplate na broj računa: 325930070255152420. Zajedno, kao i do sada, možemo da pomognemo još jednoj životinji da nastavi svoj život i proživi ga mirno i uz ljubav koju kao i svako živo biće i te kako zaslužuje!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstJelica Greganović SVAKODNEVNO BRINE O SVIM ŽIVOTINJAMA: Ovog puta, ugostila je jednog ježa! (FOTO)
Sledeći tekstŽIVOT PIŠE ROMANE: Konj je bio na SAMRTI, a onda mu je farmer šapnuo NEŠTO… (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime