Naslovna VESTI POSLEDNJA ŠANSA: kravica Lana mora da nađe novog vlasnika do kraja meseca!...

POSLEDNJA ŠANSA: kravica Lana mora da nađe novog vlasnika do kraja meseca! (VIDEO)

0
kravica lana

Iako se brinu o 132 životinje u svom Zoo kutku, Zooplanet iz Niša, nedavno je pokrenuo akciju prikupljanja sredstava za spašavanje krave po imenu Lana, a u saradnji sa Udruženjem Animalia269 i donatorke iz Švedske. Međutim, zbog čega se prikuplja pomoć za Lanu i u kakvom se problemu našla ova divna kravica?

Lana je prelepa, petogodišnja krava i zbog nemogućnosti njenog vlasnika da se brine o njoj, pred nas su stavljene dve opcije – ili ćemo sakupiti dovoljno novca da pokrijemo troškove promene vlasnika i sagraditi joj štalu u Zookutku ili ćemo sa Lanom morati da se oprostimo do kraja meseca, kaže nam Dušan Stojanović iz Udruženja Zooplanet Niš.

Upravo iz tog razloga pokrenuta je online akcija prikupljanja novčanih sredstava koja će pomoći Lani da živi i posle 31.maja! Lana ima i svoju Facebook stranicu Lana the Cow na kojoj možete da je upoznate i saznate njenu priču.

kravica lana

Lana ima tek pet godina, što bi je u kravljem svetu svrstalo u tinejdžerke. Njene velike, čupave uši, redovno koristi za mahanje i tako pozdravlja svoje prijatelje. Lana je odličan plivač, ali ne može da vidi crvenu boju. Njena ružičasta njuška voli nežne poljupce, zagrljaje i svaku vrstu pažnje i ljubavi. Kada bismo mapirali Lanin genetski kod, saznali bismo da sa njom delimo čak 80% gena. Možda baš zbog toga, kao i mi, Lana voli da provodi 10-12 sati u horizontalnom položaju, odmarajući, napisano je na stranici Lana the Cow.

Ukoliko želite da pomognete Zooplanetu i kravici Lani, to možete uraditi putem online donacije na Laninoj stranici ili putem uplate na broj računa: 325930070255152420. Ono što je Lani neophodno je privremeni smeštaj u štali u blizini Zookutka, dok se za nju ne sagradi novi prostor u samom Zooplanetu. Upravo se za ove potrepštine i prikupljaju sredstva. Zajedno, kao i do sada, možemo da pomognemo još jednoj životinji da nastavi svoj život i proživi ga mirno i uz ljubav koju kao i svako živo biće i te kako zaslužuje!

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta bez prethodne saglasnosti autora.

Autor: Petface.net, Foto: FB Lana the Cow

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAJZAD VESELJE I RADOST: Pogledajte kako se „zabavljaju“ psi u KARANTINU (Video)
Sledeći tekstSTAR I STRPLJIV: pet godina čeka da ga neko primeti! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime