Naslovna VESTI PSI GENIJALNO: ovaj dečko je napravio ogroman krevet za ljubimce

GENIJALNO: ovaj dečko je napravio ogroman krevet za ljubimce

0
krevet za ljubimce petface

krevet za ljubimce: U nekim domovima, u kojima žive ljubimci, pravila su vrlo jasna – nema penjanja na krevet. Međutim, dovoljno je samo da okrenete glavu, a vaš pas ili mačka, zaputiće se na mekani ležaj brzinom svetlosti. Nećemo vam ni govoriti kakvo je stanje kada vi niste u kući.
Kada vaši najmiliji ljubimci ipak budu dovoljno uporni i izbore se za svoje mesto pod ćebetom, to je uglavnom veoma naporno. Naime, ta gužva stvara nervozu i kod vas i kod njih, a ne može se reći ni da je udobnost na visokom nivou.
Momak o kome govori naša današnja priča, uopšte nema problem da se njegovi ljubimci penju na krevet. Njegov problem je potpuno druge prirode, ali ga je on rešio na najbolji mogući način. O čemu se zaprvo radi?

Pročitajte još: PAS SAM U KUĆI: Ovaj krevet nije tvoj! (FOTO)

Jedan momak iz Amerike, imao je neobičan problem, koji se sastojao u tome da je njegov krevet premali, da primi njega, njegovu devojku i čak 7 njihovih ljubimaca. On nije želeo da sedi skrštenih ruku, a ovaj problem rešio je u najkraćem roku tako što je napravio ooooogroman krevet. Ubrzo se svojim rešenjem pohvalio na društvenoj mreži Reddit, na kojoj ima profil pod imenom Robdogbird. Ova njegova fotografija potom se toliko raširila, da je ova priča obišla svet.

Robdogbird svoj izum naziva „mega krevet“, a svojom veličinom prilagođen je da primi njega i njegovu devojku,  kao i njihove ljubimce – 5 mačaka i 2 psa. Ovaj krevet je napravljen od dva najveća dušeka, a cela površina kreveta, sada je i više nego dovoljna da prihvati ovu devetočlanu ekipu.

krevet za ljubimce petface

Neko od korisnika ove društvene mreže, ispod postavljene fotografije, upitao je Roba na koji način održava higijenu kreveta, s obzirom na toliki broj šapica koji kroz njega prođe.

On je odgovorio:

Zato što životinje toliko vole ovaj krevet, uključujemo po četiri mašine sa posteljinom nedeljno. Uprkos naporu, ja sam prezadovoljan.

Dakle da rezimiramo – 4 mašine sa posteljinom, 2 spojena dušeka i ceo krevet velličine nečije sobe. Ovi ljubimci baš imaju sreće. Ukoliko pak nemate veliki stan ili iz bilo kog drugog razloga ne možete da priuštite sebi ovaj “mega krevet“, potrudite se da vaši ljubimci nikada ne pročitaju ovu priču.

 

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVLADISLAV HEROJ: Policajac spasio psa lutalicu sa šina!
Sledeći tekstVERNOST: Pas čuvao telo preminulog vlasnika u nadi da će se probuditi!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime