Naslovna VESTI PSI Ovaj bračni par je u svoju spavaću sobu morao da smesti još...

Ovaj bračni par je u svoju spavaću sobu morao da smesti još jedan krevet kako bi mogao da spava sa sedam udomljenih pasa!

0
krevet petface

Jedan divni bračni par morao je da u svoju spavaću sobu smesti još jedan krevet kako bi na njega mogli da stanu svi psi koje su oni spasili sa ulice.

Pročitajte još: GENIJALNO: Ovaj dečko je napravio ogroman krevet za ljubimce!

Da krenemo redom- Melisa i Kris Hju, koji žive u Njujorku za sebe bez razmišljanja mogu da kažu da su ljubitelji životinja. Naime, oni ne samo da su do sada sa ulice spasili sedam pasa, već se svesrdno trude da svojim novim ljubimcima obezbede sve uslove za kvalitetan život, a možda i malo više od toga. 😀
Inače, bračni pas Hju,  ne propušta da spava u krevetu sa svojih sedam mališana. Svi vlasnici koji gaje ovu naviku vrlo dobro znaju koliko prostora zauzimaju četvoronožci u postelji. A šta mislite, koliko prostora je potrebno kada se u krevet smesti ni manje, ni više nego sedam pasa?!

krevet petface

Ko hoće nađe način, ko neće nađe izgovor. Vodeći se tim geslom, ovaj neverovatni bračni par odlučio je da u svoju spavaću sobu postavi još jedan krevet. Sada je dovoljno prostora da svi mogu bezbrižno i komotno da spavaju. Inače, ovo rešenje sa dva ležaja je privremenog karaktera, jer ovaj par u planu ima da napravi jedan ogromni krevet, sa rampama i stepenicama, koji će biti dovoljno prostran da primi ovu brojnu porodicu.

Pročitajte još: PAS SAM U KUĆI: Ovaj krevet nije tvoj! (FOTO)

Melisa i Kris nisu velikodušni samo prema svojim ljubimcima. Oni takođe podržavaju rad The Mr. Mo Project. Ovaj projekat ima za cilj da pomaže starijim psima, koji imaju mnogo manju verovatnoću da budu udomljeni.

krevet petface
Treba napomenuti i da je i sedmočlana pseća ekipa, koja sada živi u domu porodice Hjuz, uglavnom u poznim godinama. Među njima se izdvaja pas Gremlin, koji je maskota The Mr. Mo Project. Ovaj šarmantni mališan ima i više nego uzbudljivu prošlost. On je bio pas koji je učestovovao u borbama, a kada je uspeo da se spasi iz te priče postao je terapijski pas:

Svi oni dolaze iz različitih priča i različiti su karakterom, ali ipak svi oni rade zajedno. Moja supruga i ja im se zahvaljujemo na tome što nas puštaju da spavamo u njihovom krevetu, našalio se Kris.

Pročitajte još: 23 fotografije pasa koji su zaboravili šta je to krevet!

Iznova se radujemo kada naiđemo na ovako nesebične ljude.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.