Naslovna VESTI PSI Pogledajte kako je ovaj mladić (23) smislio ideju da od guma napravi...

Pogledajte kako je ovaj mladić (23) smislio ideju da od guma napravi krevetiće za napuštene!

0
krevetiće za napuštene petface

Mnogi ljudi širom sveta nalaze rešenja i ideje kako da pomognu životinjama koje nemaju dom. Iako je ovaj mladić, koji ima svega 23 godine, smislio na ideju kako da bar malo učini lakšim život napuštenim životinjama, njegova ideja se može primeniti i na kućne ljubimce 🙂

IDEJA KOJOJ SE KLANJAMO: Od pokvarenih veš mašina napravili sklonište za napuštene mačke!

Naime, Amarildo Silva živi u brazilskom gradu Paraibi i radi kao prodavac u lokalnoj prodavnici, a slobodno vreme provodi skupljajući stare automobilske gume, kako bi ih pretvorio u nešto korisno. On ih čisti, farba i oblikuje tako da one postanu preslatki, okrugli krevetići za životinje.

krevetiće za napuštene petface

Na ideju je došao kada je video kucu koja se sklupčana borila protiv ledenog betona, a potom je njegov izum počeo i da naplaćuje – vlasnicima ljubimaca naravno!

DEFINITIVNO VEST DANA: IKEA otvorila vrata i pustila napuštene pse da se ugreju!

-Počeo sam da ih prodajem preko Instagrama, za 2 godine prodao sam preko 500 ležajeva. To je dokaz da se ljudima jako svidela moja ideja. Hobi kojim sam želeo da zaradim dodatni novac za svoju porodicu, pretvorio se u uspešnu poslovnu ideju, a istovremeno i korisnu za okolinu, jer gume ne završavaju u prirodi ili se spaljuju, nego ih vlasnici životinja i dalje koriste. Naravno, postavljam i za napuštene kuce i mace i dalje, rekao je Amarildo.

krevetiće za napuštene petface

Osim što na ovaj način pomaže napuštenim životinjama, Amarildo drži govore i u školama i mlađim generacijama objašnjava zbog čega moramo obratiti više pažnje na zaštitu okoline i životinje koje nas okružuju!

DIVNA IDEJA!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKoje su to NAJČEŠĆE GREŠKE prilikom kupanja psa?
Sledeći tekstRAST MAČKE u svega 26 sekundi, od mačeta do 10 meseci stare mačke! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime