Naslovna VESTI PSI STARA PAZOVA: Krivične prijave protiv četiri osobe zbog borbe pasa! Psi oduzeti!

STARA PAZOVA: Krivične prijave protiv četiri osobe zbog borbe pasa! Psi oduzeti!

0
krivične prijave petface

Krivične prijave protiv dva srpska i dva strana državljanina podnete su zbog sumnje da su izvršili krivično delo – ubijanje i zlostavljanje životinja!

Naime, kako prenosi Tanjug, policija je u Staroj Pazovi zatekla veći broj ljudi koji su prisustvovali organizovanoj borbi pasa u improvizovanom boksu.

krivične prijave petface
Ilustracija

Prilikom pretresa, policija je u dvorištu, pomoćnim prostorijama i privatnom automobilu pronašla četiri rasna psa sa tragovima borbe koji su oduzeti i smešteni u azil za životinje, saopštio je MUP.

KRIVIČNA PRIJAVA: Lazar G.V. osumnjičen da uzgaja pse za borbe i učestvuje u njima!

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo ubijanja i zlostavljanja životinja, podnete su krivične prijave protiv dva strana i dva srpska državljana.

Nakon saslušanja, strancima je otkazan boravak u Srbiji, sa zabranom ulaska.

krivične prijave petface
Ilustracija

Akciju protiv zloupotrebe i mučenja životinja izveli su pripadnici MUP u Staroj Pazovi, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom i sudom.

Inače, našu državu već dugo potresaju sumnje da se organizuju borbe pasa u različitim gradovima, na različitim lokacijama. Da podsetimo, naš portal je u oktobru ove godine objavio priču o Lazaru V. protiv koga je podneta krivična prijava zbog sumnje da uzgaja pse za borbe i učestvuje u njima!

Ovaj slučaj stigao je i do Osnovnog javnog tužilaštva u Prokuplju koje je odmah naložilo policiji u Žitorađi da podignu krivičnu prijavu protiv Veljkovića pod sumnjom da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

Izvor: Tanjug

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBEOGRAD: Ovu lepoticu sa ulice je prihvatila jedna baka (90), treba joj pomoć u šetanju!
Sledeći tekstALEKSINAC: Automobil pregazio macu – niko nije hteo da joj pomogne!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime