Naslovna VESTI PSI KRUŠEVAC: Pas pored puta čeka vlasnika koji ga je tu ostavio!

KRUŠEVAC: Pas pored puta čeka vlasnika koji ga je tu ostavio!

0
Spašen petface

Današnja priča nas vodi u KRUŠEVAC, grad koji se nalazi u središnjem delu Srbije, u dolini Zapadnog Pomoravlja, na reci Rasini. Tu živi jedan tužni pas, ostavljen od strane svog vlasnika! On ga tu ČEKA već danima!

Napolju je minus 15, a on čeka vlasnika koji ga je ostavio!

– Vraćala sam se sa posla, sa klincima, on je tu i čeka ga. Čeka, reži i beži od svakog ko mu priđe. A on ga je tu izbacio, kao poslednje smeće, napisala je Lela iz kruševačkog udruženja „ORPAK“.

Iza nje su godinei godine mukotrpnog pomaganja napuštenim i odbačenim životinjama, ali za ovog psa trenutno nema rešenja, jer je kako kaže NEUHVATLJIV!

– Pokušavala sam da ga uhvatim i niz i uz put, i niz njivu i uz njivu, i preko kopriva… Ne znam da li me više peku noge ili šake! Nisam uspela, nije štene već odrasla kujica od svega 5 kg. Neko joj je takođe ostavio da jede hleb i granulice, dodala je Lela. 

VIDEO: Tužni pas Bo, svaki dan čeka vlasnicu koja je otišla u drugi grad na Fakultet!

Lela svakako neće odustati, jer kako kaže – samo da je uhvate pa će je očistiti i sterilisati. Do tada, kaže, može samo da se nada da od nje neće ostati samo fleka na prometnom putu!

ORPAK Kruševac deluje od 2010. godine a do sada su spasili na stotine životinja kako u Kruševcu, tako i u okolini! Ako možete da pomognete, javite im se na Facebook stranici!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPrincezu su zatekli u kartonskoj kutiji, bez jedne noge. Ovo je njen OPORAVAK!
Sledeći tekstNEVEROVATNO: MACA kojoj su amputirane noge PONOVO HODA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime