Naslovna VESTI PSI KRV NIJE VODA: Dva psa su se momentalno zbližila, a razlog je...

KRV NIJE VODA: Dva psa su se momentalno zbližila, a razlog je PREDIVAN

0
dva retrivera

Kada traže dom, štenci iz istog legla obično odu svako svojim putem, svojim porodicama. Međutim, sudbina je htela da se jednog dana, na jednom igralištu, dogodi jedan dirljiv susret.

dva retrivera

Svakog jutra, zlatni retriver po imenu Arlo probudi svoje mamu i tatu kako bi ga odveli u šetnju u park za pse. Ali ono što je tog posebnog jutra počelo kao uobičajena šetnja pretvorilo se u pravo malo porodično okupljanje.

VLASNIK JE NE ŽELI – Užasno zanemarena čivavica pronađena na Adi Huji

Arlo je po običaju bio u parku sa svojim vlasnikom Džordanom, igrajući se omiljenom loptom, kada je drugi zlatni retriver ušao kroz kapiju na drugoj strani parka. Iako su dva psa bila na suprotnim stranama u tom trenutku, Arlo je istog trenutka primetio psa koji je ušao u park i prestao da se igra. On je oduvek voleo da se igra s drugim zlatnim retriverima, pa Džordana ni najmanje nije začudilo to što je Arlo poleteo da se pozdravi sa novim drugarom. Međutim, posmatrajući dva psa kako se igraju, Džordan je shvatio da se tu ipak dešava nešto neuobičajeno.

dva retrivera

Đina Neonakis, Arlova vlasnica, rekla je za portal The Dodo da se njihov ljubimac upoznaje sa drugim psima uglavnom tako što legne i dozvoli novom prijatelju da mu priđe. „Ali kada je ovaj retriver ušao u park, pogledali su se u oči i potrčali jedan ka drugom, kao ljubav na prvi pogled. Počeli su da se rvu, jure okolo i igraju. Nikad ga nisam videla tako veselog!“

ČISTA RADOST: Sreća psa koji je dobio dom!

Džordan nije bio u potpunosti ubeđen da se dešava nešto neobično, ali je započeo razgovor sa vlasnikom drugog psa, čisto da ubije vreme. Rekao je da je za Arloa i njegovog novog prijatelja pomislio da se jednostavno znaju od pre. „Najčešće Đina vodi Arloa u park i mislio sam da su se možda igrali i ranije.“

dva retrivera

Međutim, nakon što su već neko vreme ćaskali, ova dva vlasnika zlatnih retrivera shvatili su da se zapravo dogodilo nešto veoma posebno. Arlo i njegov novi prijatelj Bejker rođeni su istog dana… na istom mestu!

„Igrali su se već desetak minuta kada nam je konačno kliknulo – Arlo i Bejker su zapravo iz istog legla!“, rekao je Džordan. „Nisu se videli skoro godinu dana, ali je bilo jasno da su se prepoznali istog momenta kada su ugledali jedan drugog.“

dva retrivera

Arlovi i Bejkerovi vlasnici su ostali u kontaktu, ali još nije bilo novog druženja – nažalost, porodice stanuju daleko jedni od drugih i raspored im prosto nisu dozvolili. Međutim, dogovorili su se da obavezno organizuju viđanje kada Bejkerovi vlasnici ponovo posete grad gde stanuje Arlo.

ŠTENCI IZ CEGERA TRAŽE DOM: Devetoro „Zemunaca“ u potrazi za porodicom

Za sada, Arlo će nastaviti da se druži sa drugim psima iz parka i juri za lopticom – do sledećeg puta kada će moći da uživa u jurcanju sa svojim bratom.

Izvor: The Dodo

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.