Naslovna VESTI PSI NOĆNI KRVAVI PIR! Ko ubija ulične pse po ulicama Smederevske Palanke?

NOĆNI KRVAVI PIR! Ko ubija ulične pse po ulicama Smederevske Palanke?

0
Ubijanje pasa u Smederevskoj Palanci

Više čitalaca nam se javilo sa molbom da objavimo informaciju o stravičnom događaju o kome se priča u Smederevskoj Palanci. Svi ljubitelji životinja su zgroženi nečim što bi se slobodno moglo nazvati NOĆNI KRVAVI PIR.

Ubijeni psi u Smederevskoj Palanci

Naime, kako javljaju čitaoci tokom prošle noći grupa „građana“ pretpostavlja se „lovaca“ krenula je da na svoj način rešava problem uličnih pasa. Po ulicama Smederevske Palanke su pucali na sve što se kreće, a njima nije po volji. Čini se da su lovci opet pokazali svoju pravu prirodu i ubilačke potrebe.

Ubijeni psi u Smederevskoj Palanci

Pročitajte i ovo: STRAVIČNO ZLOSTAVLJANJE! Užasnuti policajci spasli 73 psa.

Ono što predstavlja problem jeste pitanje: ko im je dozvolio da pucaju u naseljenom mestu i da ugrožavaju bezbednost građana? Sve je urađeno pod okriljem mraka kako inače, zločinci najviše i vole da rade. Snimak koji smo dobili najbolje ilustruje o kakvim ljudima se radi. Potrudili su se da sakriju sve tragove svog ubilačkog pohoda… tela pasa su sklonjena i ko zna gde bačena. Ostale su samo krvave mrlje na pločnicima.

Šta dalje? Ljudi iz Smederevske Palanke koji su zgroženi traže sprovođenje istrage i utvrđivanje odgovornosti onih koji su ovo dozvolili, organizovali i sproveli. Na narednoj fotografiji postavljen je tekst prijave koja se može poslati kako bi se pokrenula istraga. Što više prijava se pošalje, postoji veća šansa da policija i Tužilaštvo reaguje. Dakle, zatrpajmo ih prijavama.

Pročitajte i ovo: ONI IMAJU SAMO NAS! Pokažimo da ih vidimo i volimo!

Ubijeni psi u Smederevskoj Palanci

S druge strane, posebno su zabrinjavajuće pojedine reakcije drugih građana koji opravdavaju i pozdravljaju ovakvo ubijanje. One govore o tome da smo kao društvo negde odlutali… da su empatija, humanost i poštovanje svakog života kod pojedinaca izgubljene kao vrednosti koje nas čine ljudskim bićima.

Ubijeni psi u Smederevskoj Palanci

Opasno smo se približili granici koju je lako preći – kada ćemo početi da „lovimo“ i uklanjamo sve one koji su nešto drugačiji ili jednostavno samo misle drugačije.

Izvor: Facebook

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSTRAVIČNO ZLOSTAVLJANJE! Užasnuti policajci spasli 73 psa.
Sledeći tekstJEDINI PREŽIVEO – Cela porodica poginula u bombardovanju, pas ostao na zgarištu.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime