Naslovna VESTI PSI LEBANE: Žena krvnički pretukla kujicu Jovanu – objavljen snimak!

LEBANE: Žena krvnički pretukla kujicu Jovanu – objavljen snimak!

0
krvnički petface

Dok je krvnički tuče i šutira, kujica po imenu Jovana se bukvalno savija od bolova. Snimak koji je pogledan preko 25 hiljada puta izazavao je bes i ljutnju svih ljubitelja životinja. Ono što je najvažnije je da je kujica sada dobro, što su potvrdili iz Pokreta „Levijatan“ koji je i objavio snimak!

STRAVA U LEBANIMA: Pronađen leš psa, bačen u bunar!

– V.Ž, Lebane, odmah podnosimo krivičnu prijavu, sve podatke imamo. Uzećemo ti dušu i novac na sudu i sve što si ikad stekla. Radićemo na tome i da robijaš, napisali su u opisu ovog videa!

krvnički petface

Na snimku se vidi kako V.Ž. krvnički tuče i prutom šiba bespomoćnu životinju, a potom je i šutira nogom.

LEVIJATAN: „Imamo svedočenja o silovanju i mučenju pasa, ali meštani ćute iz straha“!

-Pas je dobro fizički, ali je mnogo traumatiziran i nepoverljiv što je razumljivo svakome ko je pogledao snimak. Ono što je najvažnije, kuca Jovana je spašena i zbrinuta. U toku dana očekujemo da će biti u Beogradu i potrudićemo se da joj pružimo svu neophodnu negu kao našem štićeniku, kažu za Jugmediu u „Levijatan“-u.

Ali neće se, dodaju, sve završiti na ovome.

– Identitet monstruma koji se onako ponaša prema psu nam je poznat, ali nismo u mogućnosti da Vam ga otkrijemo dok traje istraga. Mi ćemo pokrenuti krivični postupak i koristićemo sve pravne resurse koji su nam na raspolaganju dok gore pomenuta osoba ne bude sankcionisana kako je već naloženo zakonom.  Zbog ovakvih ljudi moramo da se osvestimo u kakvom društvu živimo. Kao i uvek, apelujemo na sve da shvatite da su psi plemenite životinje nad kojima niko nema prava da se iživljava, s ogorčenjem naglašavaju u ovom brižnom udruženju.

Oni su objavili i snimak psa kod veterinara, a pretpostavljamo da će joj nakon ukazane pomoći biti potreban i dom. PODELITE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDIVNO: Keruša Lulu brine o mačićima dok ne nađu novi dom!
Sledeći tekstKako da naučite psa da vam vraća loptu?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime