Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Upoznajte top 10 mačaka sa najmekanijim krznom

Upoznajte top 10 mačaka sa najmekanijim krznom

0
krznom petface

Sigurno ste više puta kada ste videli fotografije slaktih čupavih mačića poželeli da ih zagrlite i mazite ih. Obradovaćemo vas i reći vam da postoje i rase mačaka koje ostaju takve čak i kada odrastu. Veoma je lako da se vežemo sa mačke koje su čupave, slatke i mekane, ali ono što treba nati jeste da im je potrebna svakodnevna briga i nega.

krznom petfaceUkoliko želite da imate neku od ovih mačaka, a ne možete da se odlučite tačno koju, predstavljamo vam listu najmekanijih mačaka.

Persijska mačka

Jedna od najpopularnijih rasa mačaka, koja ima dugo, luksuzno krzno i sjajan su izbor ljubimca za celu porodicu.

Egzotična kratkodlaka mačka

Ova rasa, sa svojim mekanim, gustim krznom, proglašena je za najpopularniju mačku 2014. godine. Njena kratka dlaka ne traži toliko pažnje i nege koliko i dlaka drugih mačaka i veoma je razigrana i veoma dobro se slaže sa ljudima i drugim životinjama.

Somalijska mačka

Ova mačka izgleda kao dugodlaka lisica, a nekada se tako i ponaša. Njeno krzno je izuzetno mekano i bogato.

Pročitajte još: Neka ovog proleća krzno vašeg ljubimca zablista punim sjajem uz BIOGANCE šampone!

Mejn kun

Iako veoma velika mačka, koja može da dosegne težinu do čak 9 kila, ova rasa je veoma aktivna. Ona je izuzetno čupava i zbog njene veličine je potrebno dodatno obratiti pažnju ne negu njenog krzna.

Regdol mačka

Ova veoma mila i pitoma rasa mačke odlična je za porodice sa malom decom zbog svoje razigranosti. Pratiće vas po kući jer je veoma privržena svojim vlasnicima i može se reći da je ona pas među mačkama.

krznom petfaceBirmanska mačka

Krzno ove mačke je jedinstveno jer ima jedan sloj koji se ne petlja i ne mrsi. To znači da je veoma laka za održavanje, iako je potrebna i njoj nega kako joj dlaka ne bi bila preduga i kako se ne bi linjala previše.

Britanska kratkodlaka mačka

Kao i egzotična kratkodlaka mačka, ova mačka ima kratko gusto krzno koje podseća na plišane igračke. Mirne je i odane prirode i ne smeta joj da bude sama, što znači da je odličan izbor za ljude koji imaju dosta obaveza i nisu često kod kuće.

Pročitajte još: OD OČAJA DO SJAJA: Transformacija „gomile smeća“ u prelepe pse!

Japanska bobtejl mačka

Ova mačka je poznata po svom kratkom repu, ali poznavaoci rase je znaju i po tome što ima mekano krzno.

Sibirska mačka

Sibirska mačka je retka rasa mirnog, ali energičnog temperamenta. Njeno krzno ne zahteva mnogo održavanja, a voli i da se igra u vodi, tako da je možete privići na kupanje u ranom dobu.

Norveška šumska mačka

Poznata je po svom mekanom duplom krzno, a kada je vaša mačka ovoliko čupava, regularna nega je obavezna kako bi se izbeglo ućebano krzno.

krznom petfaceZa negu dlake mekanih i dugodlakih mačaka tu je šampon za mačke My Cat brenda Biogance. Ovaj šampon je bogat arganovim uljem koje ima ulogu da ishranjuje, regeneriše i hidrira dlaku. Prilagođen je tako da neguje i hidrira kožu u isto vreme, štiteći je tako od nepovoljnih spoljnih uticaja.

Prethodni tekstHVALA SVIMA: Nakon hiljade šerova, gospođica Lija vam maše iz novog doma Đorđević!
Sledeći tekstRASPLAKAO I NAS: Siromašni dečak bez cipela koji živi na ulici – skinuo majicu i obukao psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime