Naslovna VESTI PSI KUČE KO JASTUČE: Evo kako jedna kuca koristi svoje pseće drugare za...

KUČE KO JASTUČE: Evo kako jedna kuca koristi svoje pseće drugare za dremku!

0
Kuče ko jastuče, petface

Ah, jednostavno nas ima takvih! I u psećem svetu, zašto da ne? Kada se umorimo pa želimo malo da dremnemo, lepo nađemo nešto mekano i nežno, ili možda toplo i čupavo da zagrlimo… kako ko voli uostalom.

Edna je baš jedan takav tip psa. Od najranijih dana volela je da se nasloni na nekog mekanog psećeg drugara i da odspava partiju kad joj dođe.

PROČITAJTE I:

10 SAVETA DA ZABAVITE PSE U KARANTINU: Dok traje vanredno stanje – EVO NEKOLIKO SAVETA ZA IGRU! (VIDEO)

LJUBIMCI KOLEGE: Kako izgleda rad od kuće sa ljubimcem! (VIDEO)

NASILJE SE NE ZAUSTAVLJA: Pas je doživeo strahovit udarac koji mu je odneo “POLA LOBANJE”! (VIDEO)

Ko je poznaje, tačno zna njenu dnevnu rutinu. Nakon tri ili četiri sata napornog igranja, koliko je potrebno da je umor savlada, Edna momentalno počinje da traži društvo za udobno spavanje.

I niko se od odabranih drugara ne buni. Prepuste se Edninoj organizaciji dremke i sami ne mrdaju dok se mila drugarica ne naspava.

Naravno govorimo o psima koji su zajedno u jednom dnevnom boravku za pse i koji se međusobno već dosta dobro poznaju. Tako da je Edna jedna prava mala srećnica, kojoj mekani naslon za miran san u toku dana, nikad ne nedostaje.

Kuče ko jastuče, petface

Bilo da je veliki ili mali pas, ova kuca se uvek zgodno namesti. A ni njenim “živim jastučićima” izgleda to uopšte ne smeta.

Čini se da svi psi baš uživaju u njenom grljenju, čak i oni sićušni, rekla je Brijana, Ednina vlasnica.

Dok je bila štene bilo je lakše da ima takvo “jastuče” ali ona izgleda ni sada ne odustaje od te navike. Ona jednostavno voli da zagrli i privije se uz nekog. U dnevnom boravku, dok je sa drugim psima koristi priliku da ima baš takvu dremku.

Kuče ko jastuče, petface

Kada je konačno vreme da krenemo kući, Edna obično i dalje spava kod jednog od svojih prijatelja. Potrebno je malo vremena dok je probudim i odvojim od drugog psa, kako bismo krenuli nazad kući, dodala je vlasnica.

Dakle Edna je jedna apsolutno neodoljiva kuca, koja obožava da se igra i voli da odrema na nekom od svojih drugara, koji joj to sa velikim zadovoljstvom uvek omoguće.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.