Naslovna VESTI PSI PANČEVO: Kućice za napuštene životinje povodom svetskog dana životinja!

PANČEVO: Kućice za napuštene životinje povodom svetskog dana životinja!

0
Kućice za napuštene petface

Ovo nije prvi put, a verovatno ni poslednji da predstavnici društva Prijatelja Životinja “Ljubimci” daruju Kućice za napuštene životinje! Današnji povod – obeležavanje svetskog dana životinja!

– Već duže od deset godina u našem gradu obeležavamo Svetski dan životinja – 4.oktobar. Ove godine će se ovim povodom održati nekoliko odvojenih akcija tokom celog dana. Prva u nizu akcija biće dodela kućice za napuštene životinje koje je ovo Udruženje uradilo uz veliku pomoć štamparije “Grafos”. Oni su donirali materijal, a samostalna stolarska radnja “Savkov” iz Pančeva je besplatno izradila ove privremene objekte, rekli su nam iz ovog pančevačkog Udruženja!

PANČEVO: Otvorena prva „pet friendly“ škola u Srbiji!

Kućice za napuštene petface
Ilustracija

Neke kućice će biti dodeljene gradskom prihvatilištu kojim rukovodi JKP “Higijena”, dok će neke biti postavljene na različitim lokacijama na ulici i biće namenjene za smeštaj gradskih pasa i mačka.

BRAVO: Đaci muzičke škole iz Pančeva sviraju za napuštene pse!

– Nakon toga će se u 19 časova u dvorani Apolo otvoriti izložba fotografija pod nazivom “20 godina u 20 slika”, što će na određeni način označiti i 20 godina uspešnog rada naše organizacije. Otvaranje izložbe biće propraćeno nastupom učenika muzičke škole “Jovan Bandur” ali i dodelom priznanja za ustanove i pojedince sa kojima je ova organizacija ostvarila uspešnu saradnju u prethodnom periodu.  Veče će se završiti nastupom DJ Slobe Jovanovića, dodali su iz Udruženja!

Kućice za napuštene petface

Tokom cele nedelje po „pet firendly“ lokacijama u gradu biće raspoređene nalepnice koje će u čast malog heroja Lea nositi njegov lik, pa je ovo prilika da ukoliko imate ovakav lokal kontaktirate organizaciju Ljubimci.

Kao posebna inicijativa biće pokrenuto pitanje otvaranja parka za pse u okviru Narodne bašte u Pančevu, koje bi takođe ponelo ime malog heroja – “Leovo ćoše” i koji bi trebalo da se nalazi u neprometnom delu u dnu ovog gradskog parka!

BRAVO, PANČEVCI PO KO ZNA KOJI PUT!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.