Naslovna VESTI PSI PANČEVO: Kućice za napuštene životinje povodom svetskog dana životinja!

PANČEVO: Kućice za napuštene životinje povodom svetskog dana životinja!

0
Kućice za napuštene petface

Ovo nije prvi put, a verovatno ni poslednji da predstavnici društva Prijatelja Životinja “Ljubimci” daruju Kućice za napuštene životinje! Današnji povod – obeležavanje svetskog dana životinja!

– Već duže od deset godina u našem gradu obeležavamo Svetski dan životinja – 4.oktobar. Ove godine će se ovim povodom održati nekoliko odvojenih akcija tokom celog dana. Prva u nizu akcija biće dodela kućice za napuštene životinje koje je ovo Udruženje uradilo uz veliku pomoć štamparije “Grafos”. Oni su donirali materijal, a samostalna stolarska radnja “Savkov” iz Pančeva je besplatno izradila ove privremene objekte, rekli su nam iz ovog pančevačkog Udruženja!

PANČEVO: Otvorena prva „pet friendly“ škola u Srbiji!

Kućice za napuštene petface
Ilustracija

Neke kućice će biti dodeljene gradskom prihvatilištu kojim rukovodi JKP “Higijena”, dok će neke biti postavljene na različitim lokacijama na ulici i biće namenjene za smeštaj gradskih pasa i mačka.

BRAVO: Đaci muzičke škole iz Pančeva sviraju za napuštene pse!

– Nakon toga će se u 19 časova u dvorani Apolo otvoriti izložba fotografija pod nazivom “20 godina u 20 slika”, što će na određeni način označiti i 20 godina uspešnog rada naše organizacije. Otvaranje izložbe biće propraćeno nastupom učenika muzičke škole “Jovan Bandur” ali i dodelom priznanja za ustanove i pojedince sa kojima je ova organizacija ostvarila uspešnu saradnju u prethodnom periodu.  Veče će se završiti nastupom DJ Slobe Jovanovića, dodali su iz Udruženja!

Kućice za napuštene petface

Tokom cele nedelje po „pet firendly“ lokacijama u gradu biće raspoređene nalepnice koje će u čast malog heroja Lea nositi njegov lik, pa je ovo prilika da ukoliko imate ovakav lokal kontaktirate organizaciju Ljubimci.

Kao posebna inicijativa biće pokrenuto pitanje otvaranja parka za pse u okviru Narodne bašte u Pančevu, koje bi takođe ponelo ime malog heroja – “Leovo ćoše” i koji bi trebalo da se nalazi u neprometnom delu u dnu ovog gradskog parka!

BRAVO, PANČEVCI PO KO ZNA KOJI PUT!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPorodica poklanja mačku jer „stiže prinova“, a Igor im OVAKO ODGOVORIO!
Sledeći tekstNADZORNA KAMERA JE SNIMILA: Devojka izbacila svog psa, uhvaćena na delu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime