Naslovna VESTI PSI RAJ: Na ovu plažu ne možete ući BEZ svog kućnog ljubimca!

RAJ: Na ovu plažu ne možete ući BEZ svog kućnog ljubimca!

0
Kućni ljubimci na plaži petface

Kućni ljubimci na plaži: „Nema ljubimca, nema ulaza“! Ova poruka će vas dočekati na ulazu u italijanski plažu „The Rimini Dog No Problem“.

Kućni ljubimci na plaži petface

Čak i na samu pomisao na sliku Kućni ljubimci na plaži svi mi koji volimo i imamo životinje, vrlo se rastužimo jer znamo da na našim plažama ljubimci skoro nigde nisu dobrodošli. Međutim, postoji jedno mesto na svetu gde vlada zakon kućnih ljubimaca na plaži – italijanska plaža „The Rimini Dog No Problem“.

Kućni ljubimci na plaži petface

Iako vam je možda teško da poverujete, ali na ovu plažu ne možete ući BEZ svog kućnog ljubimca! Plažu vode braća Marco i Luca Agostini, nalazi se u Riminiju, a otvara se svakog dana u 7h ujutru.

Kućni ljubimci na plaži petface

Najveći deo plaže,naravno, posvećen je upravo našim četvoronožnim prijateljima. Gotovo svaki kutak je prilagođen baš njima – činijice za vodi u hranu su na svakom koraku, postoje fontane koje pune činijice vodom, suncobrani i tuševi za pse, ležaljke posebno za njih, uvek dežurni veterinar, centar za trening i mogućnost da unajmite dadilju za psa, ako je to potrebno.

Kućni ljubimci na plaži petface

– Plaža je osmišljena uz pomoć posebnih stručnjaka. Na ideju smo dobli, jer svake godine vlasnici kućnih ljubimaca imaju problema kada žele da letuju, rekao je Marco Agostini.

Kućni ljubimci na plaži petface

Kućni ljubimci na plaži petface

Pogledajte i video sa ove feeeenomenalne plaže! 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSUPER AKCIJA SAVE IZ BEOGRADA: „Sredi nokte, pomozi psima“!
Sledeći tekstBaka Vera mora da se oprosti od svog najboljeg prijatelja Raše, pa vas moli za pomoć!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime