Naslovna VESTI MAČKE ODŽACI: Kuja prihvatila macu, koja je srećom preživela ispod ruševina zgrade!

ODŽACI: Kuja prihvatila macu, koja je srećom preživela ispod ruševina zgrade!

1
Kuja prihvatila macu petface

Priče sa naslovima „Kuja prihvatila macu“ do sada smo uglavnom mogli da pročitamo na stranim sajtovima. Do sada, jer nas ova priča vodi u Odžake, mali grad u Zapadnom delu Bačke.

Naime, poznata „Itesova“ zgrada u Odžacima se nedavno urušila, a dan nakon ovog nemilog događaja stigli su radnici sa namerom da očiste objekat.

Pročitajte još:
MIHAJLOVAC: Dečica brinu o 5 štenaca koje je kuja ostavila!

Kuja prihvatila macu petface

– Kada su radnici krenuli da ruše gornji sprat zgrade, zajedno sa ciglama je palo jedno malo mače. Ne znamo kojim čudom je preživelo urušavanje krova, a nakon toga i ovaj pad! Zahvaljujući radnicima, maca je sklonjena iz ruševina, stavljena u kutiju, a nakon toga su je meni donela deca, napisali su na Facebook stranici Peticija za otvaranje azila za napuštene životinje u opštini Odžaci.

Pročitajte još:
SRCE DA PUKNE: Kuja zaplakala kada su je spasili iz azila! (VIDEO)

Sudeći po fotografijama, ali i prema rečima administarotra ove stranice, maca je toliko bila majušna, da je morala da sisa.

Kuja prihvatila macu petface

– Sva sreća pa imam kuju koja doji štence i koja je jako divna i prihvatila je da doji ovu macu. Maca je bila jako gladna, uplašena, prljava, sva ulepljena, napisali su na stranici.

Maca je očišćena i vrlo dobro se uklopila u dom. Spava sa igračkama, koje je, kako kažu, „zavaravaju da su tu još neke kuce i mace“

– Sita je. Brinuću se o njoj dok malo ne poraste, posle ću je udomiti, napisali su.

Divna priča i još divniji gest gospođe koja je macu spasila. Ukoliko je možda baš vi želite, javite se na stranicu Peticija za otvaranje azila za napuštene životinje u opštini Odžaci.

Foto: Facebook

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstInstagram profil posvećen PSIMA: Glumac Tom Hardi obožava pse!
Sledeći tekstBRAVO: Stigao i 400. kilogram hrane koju sakupljamo za napuštene!

1 KOMENTAR

  1. Divno! Uvek se rasplačem kada pročitam ovako nešto… Da nemam osam mačaka rado bih je udomila… nadam se da će se neko javiti i lepo brinuti o maci!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime