Naslovna VESTI TOPI I NAJTVRĐA SRCA! Kuja sa štencima USVOJILA jare!

TOPI I NAJTVRĐA SRCA! Kuja sa štencima USVOJILA jare!

0
kuja usvojila jare

Ponekad se dešava i tako strašna stvar – da majka napusti svoje dete. Jare Rita je doživelo baš takvu sudbinu. Međutim, jedna druga mama se nije obazirala na razlike. Kuja Blizi je prihvatila kozicu kao svoju!

kuja usvojila jare

Prema rečima famerke Glori Rašing, Ritina majka je odmah po rođenju odbila da nahrani svoju bebu. Bio je to znak da ju je trajno odbacila. Glori je već počela da razmišlja kako da reši ovaj problem kada se pojavila Blizi. Ona je bez razmišljanja zela malenu Ritu i odnela je u leglo u kome su se nalazila 3 šteneta koje je ona rodila nekoliko dana ranije.

Pročitajte i ovo: MAMA im je UGINULA, a oni su OSTAVLJENI u azilu!

kuja usvojila jare

Kada je Glori sa koliko nežnosti i pažnje Blizi brine o Riti odlučila je da dozvoli nesvakidašnju situaciju. Ono što ju je brinulo bilo samo to da li Blizi ima dovoljno mleka za svu decu. Zbog toga je sa svojim mužem pokušala da kozicu nahrani majčinim mlekom iz flašice. Na njihovo iznenađenje, Rita je odbila to mleko – više joj se sviđalo mleke njene pomajke.

Pročitajte i ovo: STARI MAČAK bez noge se VRATIO u dom u kome je nekada bio VOLJEN!

kuja usvojila jare

Nekoliko dana kasnije, pokušali su ponovo da spoje mamu kozu i jare ali i to je prošlo bez uspeha. Majka koza nije želela svoju bebu. I tako je Rita postala četvrti i stalni član porodice pasa. Ritu su i štenci prihvatili. Iako koze postaju samostalne mnogo brže od štenaca, Rita je veoma nežna sa svojom braćom i sestrom i pazi da ih ne povredi svojim već prilično dugim nogicama. Kako kaže glori: „ponaša se gotovo kao i svako drugo štene“.

Izvor:   zenoonee.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSTARI MAČAK bez noge se VRATIO u dom u kome je nekada bio VOLJEN!
Sledeći tekstPOLICAJAC HEROJ spasao psa iz ZAPALJENOG AUTOMOBILA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime