Naslovna VESTI PSI POŽAREVAC: Kujica halucinirala od žeđi, jer su je vlasnici ostavili na kratkom...

POŽAREVAC: Kujica halucinirala od žeđi, jer su je vlasnici ostavili na kratkom lancu bez vode!

1
Kujica petface

Vlasnici su je ostavili na kratkom lancu bez vode i hrane, zbog čeka je ova kujica počela da halucinira! Doslovno! Priča nas vodi do mesta Zabela, kod Požarevca, i nesrećne kujice do skora kućnog ljubimca jednog para.

– Vlasnici su je ostavili na kratkom lancu, bez vode i hrane, ko zna koliko dugo! U ovoj kući, bez vode i struje, živeo je jedan par i niko ne zna gde su – ali su ostavili psa bez šanse da se snađe, napisala je Ivana na svom Facebook profilu!

Deset godina je živeo na lancu. Prva šetnja za njega – NEPROCENJIVO! (VIDEO)

Kujica petface

Kako je Ivana objasnila, kad agod bi neko prišao ili pokušao da joj priđe, kujica je čudno lajala, a počela je da halucinira od žeđi i drhti od straha. Ko zna koliko dugo joj se niko nije obratio.

Uginuo pas kog je vlasnica izgladnjivala i držala na lancu mesecima!

– Žao mi je što nisam snimila trenutak kada joj skidamo lanac, koji joj je bio toliko „dug“ da nije mogla ni dva koraka da napravi i vrši nuždu, nego je samo sedela u improvizanoj kućici. Ovo pripitomljavanje traje poslednja tri dana i sada je slobodna da se mazi, željna ljubavi. Ona ne napušta svoje mesto, iako je slobodna. Kada se uhvatim za vrata kuće da probam da ih otvorim, uvuče rep i ponaša se istraumirano kao da je neko šutira, dodala je Ivana.

Kujica petface

Preslatka kujica se nalazi u mestu Zabela, kod Požarevca, a Ivana će je okupati i očistiti od buva. Potom će biti spremna za nov dom!

– Obezbediću i prevoz samo da je udomim kod nekog kome će ova dobrica verno čuvati dom, bez lanca i uz ljubav i pažnju. Prijatelji pomozite u ovoj misiji da je udomimo! Molim za share ili tag osoba koje mogu nekako da pomognu u pronalasku novog doma, rekla je Ivana.

HAJDE DA ŽIVOT OVOJ DAMICI UČINIMO BOLJIM I LEPŠIM!

KONTAKT OSOBA: IVANA MILUNOVIĆ!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.