Naslovna VESTI PSI Sećate se Tine, kujice koja je plakala za preminulim vlasnikom. Evo gde...

Sećate se Tine, kujice koja je plakala za preminulim vlasnikom. Evo gde je sada!

0
Kujice petface

Nema osobe koja je pročitala priču o Tini i koja nije zaplakala zbog tužne sudbine ove kujice! Pisali smo o njoj sa emotivnim nabojem, pokušavajući da je udomimo! Za one koji možda ne znaju njenu priču, Tina je kujica sa Jaruna, u Hrvatskoj, koja je živela sa svojom mamom i vlasnikom svoj divni i srećni život, a onda joj se počeo urušavati svet. Pre godinu i po ostala je bez mame, a nedavno i bez vlasnika.

UDOMITE JE: Tina je pas, kome je preminuo vlasnik. Ona spava na njegovoj jakni i plače!

Tinin vlasnik bio teško bolestan, a njoj je pružio koliko je mogao. Kujica nije izlazila iz dvorišta, ne zna šta je šetnja i boji se dodira. Nakon smrti njenog čoveka, jedino što joj je ostalo je njegova jakna na kojoj je spavala i plakala. Komšije su joj donosile hranu i vodu, ali ona je svakim danom sve više propadala.

sliku crne

Nakon objave na Facebook-u, Tina je otišla u dom jedne Ane, privremeno. Kako kažu njeni spasioci, pred njom je teška borba jer je  psihički i fizički loše. Dijagnostikovana joj je seboreja, upala kože, a ima i tumore na mlečnim žlezdama. Puna je i dekubitusa od ležanja na tvrdoj podlozi.

PIROT: Boško, mešanac, nakon smrti vlasnika čekao ga na pragu vikendice POLA GODINE!

Pred Tinom je velika borba, a uskoro i operacija uklanjanja tumora. Tini, osim finansijskih sredstava, treba i DOM. Nakon oporavka, koji će biti sasvim smo sigurni, Tini treba neko ko će je voleti, negovati i kome će ona pružiti ljubav!

Sećate se Tine, kujice koja je plakala za preminulim vlansikom. Evo gde je sada!

Za sve informacije o ovom divnom psu, raspitajte se kod Elizabeta Bathory ili Nina Balaško ili pozovite na broj 097/767 5564.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstGojazni bigl Hani u poslednji čas spasen od uspavljivanja
Sledeći tekstLJUDI SU ZLO: U Subotici nepoznate osobe ofarbale macu betonskom farbom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime