Naslovna VESTI MAČKE Veterinarska ambulanta pravi čuda od kartonskih kutija za svog mačka!

Veterinarska ambulanta pravi čuda od kartonskih kutija za svog mačka!

0
kutija petface

Da li znate bar jednu mačku koja ne voli kartonske kutije? Tom parolom su se vodili veterinarski tehničari Mount Pleasant Veterinary Group u Singapuru. Oni su, jednostavno, morali udovoljiti svom mačku Tisoju! 🙂

Kutija je za mačke poput pravog raja, mala pećina u koju se mogu zavući kad god žele, smatraju veterinarski tehničari Doroti Cang i Džilijan Koh. Sve je počelo kada je Tisoj došao i postao stalni član kolektiva klinike. Tisoj je bio mačor bez doma. Lutao je okolo oko zgrade u Singapuru, kada su ga primetili i doneli baš u bolnicu. Imao je sreće pa je stigao baš u ovu kliniku, a  osoblje je bez razmišljanja rešilo da ga usvoji.

kutija petface

Tisoj je, ispostavilo se, imao posebne želje, koje su „morale“ da budu ispunjene. U početku je Tisoj odmarao na mekanim peškirima. Onda je te peškire preneo u kutiju koja je stajala u uglu. Dva veterinarska tehničara odlučila su da mu poklone njegovu ličnu kutiju. I još nisu ni želeli da se zaustave na tome! 😀 Nastupila je prava kreativnost!

Pročitajte još: Spasena mačka sada spava u svom krevetiću za lutke

kutija petface

Dobio je kutiju u obliku kafe bara, sa vratima i prozorom, a posle je dobio iglo, ambulantna kola, pa čak i crkvu, kućicu sa snegom na krovu, suši bar, repliku Mount Pleasant Veterinary Group’s klinike.

Pročitajte još: URADI SAM: Napravite igračke za svoje ljubimce!

kutija petface

Kućice traju i ponekoliko meseci, a kada je Tisoj spreman za novu, ne preza da osoblju „saopšti“ to. Osoblje kaže da obožava da pravi kutije, jer ih to opušta tokom stresnog radnog vremena. 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDa li ste primetili da sve mačke imaju vertikalne zenice?
Sledeći tekst,,Recite mu da ga mnogo volim”: Devojčica ostavila psa, a njena poruka je rasplakala svet!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime