Naslovna VESTI PSI LAS VEGAS: Hiljade pasa pomaže ljudima koji su preživeli masakr

LAS VEGAS: Hiljade pasa pomaže ljudima koji su preživeli masakr

0
las petface

Pre nekoliko dana smo svi bili šokirani masakrom koji se dogodio u Las Vegasu, kada je ubijeno na desetine ljudi. U Americi su se dosetili kako da pomognu preživelima i ranjenima, očevicima… naravno, uz pomoć pasa koji su specijalno obučeni da ljudima pruže utehu kad je potrebno.

las petface

Više hiljada treniranih pasa iz čitave zemlje, krenulo je put Las Vegasa, čim se pročulo za ovaj strašan zločin. Za mnoge pse, to je bio naporan put, ali su svesrdno pružili pomoć kome god je bilo potrebno.

Pročitajte još: DIVNO: Terapijski pas Pigi nesebično popravlja ljudima raspoloženje

las petface

Čim su sleteli, bacili su se na posao. Poslednjih nekoliko dana, posećuju lokalne bolnice, obilaze povređene ljude, medicinsko osoblje… Znatno im ublažuju stres i olakšavaju te teške momente. Obilaze i škole, vraćajući deci osmeh na lice.

Pročitajte još: NEVEROVATAN ŽIVOT KUJE SA ULICE: U Bosni su je hteli da je ubiju, u Češkoj je udomljena i postala terapijski pas!

Svi se raduju ovim psima. Pojedini ljudi sve što žele jeste da ih maze, leže sa njima i razgovaraju. To je verovatno zato što su oni naši zaista najbolji prijatelji, koji pomno slušaju i jednostavno, svojim prisustvom nam nesebično pomažu.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.