Naslovna VESTI PSI GLADNI LEOPARD NAPAO DVA ČOVEKA U CENTRU GRADA! – Pogledajte ko ih...

GLADNI LEOPARD NAPAO DVA ČOVEKA U CENTRU GRADA! – Pogledajte ko ih je SPASAO! (Video)

0
psi spasli ljude

Gladan leopard je pokušao da pribavi hranu napadom na dva čoveka u gradu Hajderabadu u Indiji. Na dramatičnom snimku nadzorne kamere se vidi kako dva čoveka uspaničeno beže pred velikom mačkom i pokušavaju da nađu skrovište u kabini kamiona.

Leopard hvata jednog za nogu ali tada u pomoć pristiže grupa uličnih pasa i uspeva lajanjem da uplaši razjarenu divlju životinju koja pokušava da pobegne.

Pogledajte uznemirujući video

Na snimku se jasno vidi kako leopard pokušava da nađe izlaz skačući po zidu, a onda se okreće ka grupi pasa spreman da ih napadne. Pošto su se psi malo povukli velika mačka koristi trenutak da pobegne.

ZATVORILI ČIVAVU U SANDUK I OSTAVILI JE KRAJ AUTOPUTA

KAKVO DIVLJAŠTVO: KOBILA NAPADNUTA SEKIROM!

U Indiji su ulični psi koji se kreću u manjim ili većim gtupama uobičajena pojava. Stanovnici ih hrane i brinu o njima, a mnogobrojne organizacije za zaštitu u saradnju sa lokalnim i državnim institucijama pokušavaju da njihov broj koliko toliko drže pod kontrolom. Ovi psi ne pokazuju nikakvu agresivnost prema ljudima, a kao što se iz ovog slučaja vidi, često priteknu u pomoć.

VELIKI POŽAR PROGUTAO VIŠE OD DVADESET OBJEKATA: Pretužna reakcija psa koji je izgubio dom

psi spasli ljuda
Ulični psi u Indiji

Video je postao viralan na društvenim mrežama izazivajući različite komentare. Prema poslednjim informacijama iz Društva za šume i zaštitu prirode posle opsežne potrage koja je trajla preko 30 sati, u kojoj su učestvovali i psi tragači leopard je lociran u okolini jezerceta u blizini Poljoprivrednog fakulteta u Hajderabadu. Odlučeno je da leopard ipak ostane u divljini i pored toga što je pokazao neubičajeno ponašanje ulazeći u grad.

psi spasli ljuda
Deo ekipe tragača za leopardom

Inače u Indiji je od kako su uvedene posebne mere zbog korona virusa zabeleženo više incidenata ulaska divljih životinja u gradove i naselja. U njima su učestvovali leopardi, tigrovi pa čak i slonovi.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.