Naslovna VESTI PSI LEPA BELLA: Pleonazam ili ne, ovu lepoticu NIKO NE ŽELI!

LEPA BELLA: Pleonazam ili ne, ovu lepoticu NIKO NE ŽELI!

0
Lepa Bella

Kada biramo ime za psa često imamo oziljne dileme. Ipak, kada vidite ovakvu lepotu, nema problema da razumete zašto je dobila baš ime Bella (Lepotica). Bella je zaista lepa!

Lepa Bella

Pronađena je pre tri meseca. Još jedan napušten pas, još jedna tužna priča. Jedna od hiljada koje vidimo na internetu. Stara oko 9 meseci – praktično još uvek štene. Zašto je postala nevoljena, zašto je neko odlučio da ne zaslužuje dom – verovatno nikada nećemo pouzdano saznati. Na kraju, to i nije važno.

Pročitajte i ovo: Pas konačno sa svojom porodicom nakon što je proveo više od nedelju dana na dnu 10 metara duboke jame!

Lepa Bella

Važno je da lepa Bella treba i traži pravi dom. Dom koji će joj pružiti sigurnost, toplinu i ljubav. Dom u kome će naći pravog prijatelja, porodicu.

Lepa Bella

Bella to nesumnjivo, kao i mnogi drugi psi zaista zaslužuje. Dušica, koja pokušava da joj nađe dom je opisuje kao pravu nežnicu. Pomalo je uplašena, ali privržena ljudima i krajnje odana. Voli decu i ostale pse. Kao i svaki mlad pas, ova kujica je veoma aktivna i razigrana. Potrebne su joj duge žetnje sa vlasnikom, igre i trčanje sa drugim psima kao i svakom psu.

Pročitajte i ovo: MEHURIĆ JAČI OD URAGANA: Okovan, gladan i zarobljen pas ispod šupe nakon uragana Ida

Savršeno je prilagođena životu u stanu. Već je vakcinisana i sterilisana tako da budući vlasnik neće imati takvih troškova. Kad bolje razmislite, savršen i već pripremljen pas za dom sa porodicom. Na sve to, čini se da je Bella pripadnica rase labrador. Čak i ako nije baš čistokrvna, koga briga. Prelepa je i predobra. A to je jedino važno, zar ne.

Ako ste raspoloženi da imate pravu lepoticu i prijateljicu koja vas nikada neće izneveriti javite se Dušici na 0645334358

Izvor: Facebook Dušica Cvetković

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPas konačno sa svojom porodicom nakon što je proveo više od nedelju dana na dnu 10 metara duboke jame!
Sledeći tekstSUSRET KOJI ĆE VAS RAZNEŽITI: Konj i štene u neizmernoj ljubavi (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime