Naslovna VESTI PSI Vozač limuzine stao je nasred mosta kako bi spasao psa koji je...

Vozač limuzine stao je nasred mosta kako bi spasao psa koji je trčao po kolovozu!

0
limuzine petface

Vlasnik i vozač limuzine vozio se preko mosta Bruklin, i u jednom trenutku je ugledao nesvakidašnji prizor. Naime, pred njegov automobil je doslovno izleteo jedan pas. On nije razmišljao ni jednog trenutka šta učiniti – život psa je sve što je njemu u tom trenutku bilo važno!

Pročitajte još: Vozač kamiona je zaustavio isporuku pošiljki, kako bi spasao psa koga je vlasnik izbacio iz automobila!

Garrick Quinones je dobio poziv i krenuo je da poveze svog klijenta. Prelazio je preko jednog od najpoznatijih mostova na svetu – preko Bruklin mosta u Njujorku. Ka njemu je išao mali pas, koji je krenuo pravo pod njegovu limuzinu:

Bio sam iznenađen što vidim psa na sred kolovoza. Pomislio sam: Vauuuu…ovaj pas je kao Toto iz „Čarobnjaka iz Oza“. U pitanju je neodoljiv pas. Znao sam da mu je potrebna moja pomoć i zaista sam osetio potrebu da to uradim.

limuzine petfacePas je otišao ispod limuzine, a Quinones je pokušao da ga izvuče. Pas nije želeo da izađe ispod automobila. Vozač je onda morao da smisli neko inovativno rešenje. Ušao je u svoje vozilo i uzeo je punjač od telefona, koji je trebalo da mu posluži kao uzica:

Napravio sam par pokušaja kako bih mu postavio kabl oko vrata. Napokon sam uspeo i uspeo da ga izvučem ispod limuzine. Kada je izašao, bio je malo nervozan i nisam mogao ni ga uhvatim za šapu. Ipak, uspeo sam da vidim da se radi o dobro očuvanom psu. Ubrzo je postao vrlo prijateljski nastrojen i počeo je da mi liže ruku.

Pročitajte još: Jedan čovek razbio je prozor od automobila kako bi spasao psa koga su vlasnici ostavili na vrućini!

Vozač limuzine je odveo psa u policijsku stanicu. Tamo je utvrđeno da pas čipovan, nakon čega je započeta potraga za njegovim vlasnicima:

Hteo sam da ostanem sa njim, ali me je policijac uverio da će ga on čuvati i da će mu dati vodu. Kao veliki ljubitelj životinja, bio sam veoma srećan što sam bio u mogućnost da pomognem ovom psu. Takođe, prava je sreća da je on bio čipovan tako će on uskoro ponovo biti sa svojom porodicom.

Gospodin Quinones nas je još jednom podsetio da je najveća i najbitnija stvar na svetu biti čovek!

Jedno veliko BRAVOOOO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.