Naslovna VESTI PSI Svi ste se pitali: Evo gde je Prva, ljubimac Jovane i Srđana,...

Svi ste se pitali: Evo gde je Prva, ljubimac Jovane i Srđana, otišla – VESELO VAM MAŠE REPIĆEM!

0
ljubimac Jovane i Srđana petface

18. aprila gledaoci “Jutarnjeg programa sa Jovanom i Srđanom” imali su priliku da u “live” programu isprate možda i najpopularniju labradorku u Srbiji – PRVU! Niko nije ostao imun na suze kojima su se voditelji – Jovana i Srđan – oprostili od svoje ljubimice, sa kojom su delili studio punih godinu dana!

ljubimac Jovane i Srđana petface

Prva Šapa je, naime, otišla u Novi Sad na šestomesečnu obuku, a kako je izgledao njen prvi dan i ko će joj sada biti najbolji prijatelj pored trenera, zabeležile su kamere TV PRVA.

DOŠLO VREME ZA RASTANAK: Jovana i Srđan se u suzama oprostili od PRVE, vernog člana jutarnjeg programa!

Nakon osnovne obuke, Prva će dobiti svog najboljeg novog prijatelja – dete ili stariju osobu – kojoj će pomagati u svakodnevnom životu. Kako su naveli, u zavisnosti od toga za šta Prva bude trenirana, postaće pomagač pri oblačenju, svlačenju, donošenju i odnošenju predmeta, otvaranju vrata ili frižidera…

Svi ste se pitali: Evo gde je Prva, ljubimac Jovane i Srđana, otišla - VESELO VAM MAŠE REPIĆEM!

U Novom Sadu, Prvoj će – kad god to bude potrebno – pomagati starija drugarica Lara, koja je trenutno JEDINI OBUČENI TERAPIJSKI PAS U SRBIJI! Prva je već mesecima unazad vredno radila i trenirala, da bi sutra bila od pomoći osobi sa posebnim potrebama. Dok uči nove lekcije, mi je VELIKO POZDRAVLJAMO i želimo da što pre postane glavni pomagač osobi kojoj će biti najpotrebnija!

ljubimac Jovane i Srđana petface

SREĆNO, ŠAPO!

Foto: instagram.com/prvasapa

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.