Naslovna VESTI PSI NEUSTRAŠIVOST NA DELU: Ovi ljubimci su toliko hrabri da bi im svako...

NEUSTRAŠIVOST NA DELU: Ovi ljubimci su toliko hrabri da bi im svako pozavideo (VIDEO)

1
ljubimci su toliko hrabri petface

ljubimci su toliko hrabri: Da svet pripada hrabrima, imali smo prilike da se uverimo mnogo puta do sada. Ali kada primeri odvažnosti potiču od naših ljubimaca, to prosto izgleda u najmanju ruku – neverovatno.l
1. Nedavno smo pisali o štenetu franscuskog buldoga. Video u kome je on oterao dva medveda iz dvorišta, bio je jedan od najpodeljenijih sadržaja na društvenim mrežama u proteklom periodu. Ovaj mališan je bio toliko neustrašiv, da se jedan od medveda čak i prevrnuo preko ograde, pred naletom straha.
2. Sledeći video govori o junaštvu jedne mačke u susretu sa mrkim medom. Naime, kako joj se medved približava, ona prezirvo okreće glavu na drugu stranu. A kada joj je on već veoma blizu, ona se okreće i zamahuje šapom ka njemu. Koliko se medved uplašio, prosudite sami.

3. Sledeći video govori o, verovali ili ne – još jednoj mački i medvedu. Snimak počinje prizorom mačke koja vreba medveda. Potom, ona se neustrašivo zaleće prema medi, koji beži, i to ni manje, ni više – nego na drvo. Prosto neverovatno.
4. U životinjskom svetu, sigurno smo da nema baš mnogo onih koji bi se suprotstavili polarnom medvedu. Međutim, ovog borbenog haskija, baš ništa ne može zaustaviti.
5. Dakle, do sada smo videli da se mačke izgleda ne plaše medveda. Njihova hrabrost ide i dalje od toga. Sledeći prilog govori o maci, koja neće pokleći ni pred straaaaašnim aligatorom.

6. Da su mačke, izgleda dominatne na ovoj našoj listi, govori i sledeći video, u kome mačka Tara, spašava malenog dečaka od razjarenog psa. Ova kuražna dama, zbog svog herojskog čina, čak je i dobila prestižno priznanje.

Podsetite se priče o ovoj mački : Tara, mačka heroj, spasila dečaka pa dobila nagradu “Pas heroj”

Mi smo doslovno ostali bez teksta pregledajući ove snimke. Ljubimci su definitivno zakon, a mi ih zato toliko i vooooolimo!!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.