Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET POKLONI & OSMESI: Deda Mraz je oduševio preko 240 ljubimaca u Kragujevcu

POKLONI & OSMESI: Deda Mraz je oduševio preko 240 ljubimaca u Kragujevcu

1

ljubimci u Kragujevcu:  Nećemo preterati ako kažemo da je prethodni vikend u Kragujevcu u potpunosti bio u znaku kućnih ljubimaca. Utisaka je puno i oni se još uvek nisu slegli, ali ono što je sigurno je da je iza nas jedno posebno dešavanje ispunjeno zabavom i najiskrenijim osmesima.

ljubimci u kragujevcu petface

Da krenemo redom-već u 12 sati, za kada smo zakazali početak druženja, ka šoping centru Plaza Kragujevac, počeli su sa svih strana Šumadije da pristižu naši dragi gosti. Tako smo ugostili naše drage goste iz Čačka, Kraljeva i okoline. Da su vlasnici i ljubimci ozbiljno shvatili naše najave da će ovo biti najveća žurka u ovom delu Srbije, pokazuju i brižljivo osmišljeni stajlinzi i frizure. Tako skockani, svi oni ponosno su paradirali holom, srdčano pozdravljajući jedni druge. Vreme do dolaska prolazilo je u veselom žamoru i igranju.

ljubimci u kragujevcu petface

Tokom celog dana, družili smo se sa našim drugarima iz Udruženja “Crvena Šapica” koji su sa svojim malim štićenicima bili atrakcija među prisutnima. Nema osobe koja nije prišla ograđenom prostoru u kome su se nalazili ovi mališani da ih pomiluju i da se sa njima poigraju. 

Kao što smo i najavljivali, poseban štand je bio predviđen za prikupljanje paketića za napuštene pse i mačke. Pod sloganom “I njima je Nova Godina” pozvali smo sve vas da budete solidarni i da pripremite poklončić za ove mališane. Odziv svih vas koji ste odlučili da im izmamite osmehe na lica, premašio je i naša najveća očekivanja. Pred kraj druženja, našim drugarima iz “Crvene Šapice” predali smo sve poklone, a sjaj u njihovim očima govorio je više od svake reči. Tog dana su oni proslavaljali prvi rođendan, tako da je najmanje što smo mogli da učinimo, je da im prosledimo vaše poklone.

ljubimci u kragujevcu petface

I napokooon, tačno u 15 sati, euforija je dostigla vrhunac, kada je među prisutne ušetao Deda Mraz. On, velikodušan kao i uvek, doneo je paketić za baš svakog ljubimca koji se našao u Plazi toga dana. Budući da super deka vrlo dobra zna šta vaši mališani vole, paketiću su bili prepuni ukusnih Trainer zalogaja. Pored toga, on nije propustio da svakog mališana zagrli, pomiluje i da se sa njim fotogtafiše.

Pročitajte još: SAVRŠEN PROVOD: Deda Mraz se družio sa preko 200 ljubimaca u Delta City-ju

Nedaleko od Deda Mrazovog prestola, istovremeno sa podelom paketića, trajalo je i fotografisanje vlasnika sa svojim ljubimcima. Svima njima nije bilo potrebno posebno objašnjavati kako da se nameste i u kom pravcu da gledaju. Oni su to činili kao iskusni manekeni, a kako i ne bi, kada će se na osnovu tih fotografija birati PETFACA Kragujevca.

ljubimci u kragujevcu petface

Vreme definitivno leti kada se zabavljaš, pa je tako i nama proletelo kao tren šestočasovno druženje sa kućnim ljubimcima cele Šumadije. Na trenutak smo bili tužni što se sve prebrzo završilo, ali sa druge strane smo bilii neizmerno ispunjeni što smo tolikom broju mališana izmamili osmehe na lica.

Ostaje nam još da vam poželimo da nam budete zdravi i nasmejani. Do sledećeg gledanja :*

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.