Naslovna VESTI LJUBIMCI ZA NAPUŠTENE: Ako se uskoro ne skupi 500 hiljada dinara, račun...

LJUBIMCI ZA NAPUŠTENE: Ako se uskoro ne skupi 500 hiljada dinara, račun će biti blokiran, a životinjama neće imati više ko da pomaže!

0
ljubimci za napustene petface

Ako se do Nove godine ne skupi 500 hiljada dinara Udruženje Beta iz Zaječara neće više moći da pomogne nijednoj napuštenoj životinji. Udruženje je u velikim dugovima, 2 miliona dinara za hranu i veterinarske troškove i preti im blokada računa.

-Cilj nam je da se u ovu akciju uključi što više vlasničkih životinja, koje uživaju u svojim domovima i koje bi pomogle drugarima sa ulice. Akcija traje do 30. decembra, a mi ćemo od sutra svakog dana objavljivati koliko je para sakupljeno, navode iz Udruženja Beta Zaječar za Petface.

Do sada je skupljeno oko 10 hiljada dinara, ali potrebno je još mnogo. Ono što je potrebno nakon uplate računa jeste da se pošalju fotografije ljubimaca od onoga koji je uplatio novac sa napisanim nazivom akcije „Ljubimci za napuštene“.

ljubimci za napustene petface

-Ovo je akcija životinja za životinje! Mi smo neko ko ne odustaje, ko pomaže i kada više nema mogućnosti i ko veruje u čuda. Svima su nam srca puna kada ih pored svih preživljenih muka pošaljemo u domove. Akciju pokrećemo iz jednog jedinog razloga! Ako do Nove godine ne sakupimo bar 500.000 dinara (250.000 za dug za hranu od 900.000) i (250.000 za veterinarske troškove, od 1.000.000) preti nam blokiranje računa i napuštenim životinjama više nećemo moći da pomažemo. To ne smemo da dozvolimo. Znamo da je mnogo, ali znamo i da nas ima, da vas ima u Srbiji i svetu! I 100 dinara mnogo znači, apeluju iz Udruženja Beta.

PROČITAJTE I: 

TUGA: Zbogom mališa, pridruži se svojoj BRAĆI I SESTRAMA NA NEBU!

Način na koji možete uplatiti novac jeste preko dinarskog računa: 200-2464870101025-23 svrha: LJUBIMCI ZA NAPUSTENE ili putem Pay Pala: jasmina.haigh@yahoo.com (sa OBAVEZNOM napomenom: LJUBIMCI ZA NAPUSTENE).

Za još nekoliko načina putem kojih možete da pomognete ovom udružemnju posetite njihovu Fejsbuk stranicu.

Naravno nemojte zaboraviti da pošaljete sliku svog ljubimca sa natpisom „Ljubimci za napuštene“

DA VIDIMO KOLIKO NAS IMA I ŠTA MOŽEMO!!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.