Naslovna VESTI MAČKE LUDORIJE JEDNOG MAČKA: Vlasnik je iznenadio svog mačka najboljim poklonom na svetu,...

LUDORIJE JEDNOG MAČKA: Vlasnik je iznenadio svog mačka najboljim poklonom na svetu, POGLEDAJTE VIDEO!

0
ludorije jednog macka petface

Jedan mladić je iz ljubavi prema svojoj mački učinio neverovatnu stvar. Znamo svi da mačke obožavaju da trče, skaču i grebu šta god dohvate. Ovaj mačak obožava da se igra sa rolnama papira, pa je njegov vlasnik odlučio da mu udovolji tako što će mu kupiti i dati na raspolaganje čak 100 rolni papira.

Mačak živi sa mladim parom u Belorusiji. U decembru 2014. godine par se vraćao kući i zatekli su jednu kutiju u blizini njihovog doma. Na veliko iznenađenje, unutra se nalazila mačka, koja je neprestano majukala. Odmah su odlučili da brinu o njoj.

Maca je na kraju ozdravila i postala član porodice. Par je mačku nazvao Pusic i u toku svog razvoja i odrastanja postao je pametan i dobar mačak.

PROČITAJTE I:

TRAGIČNA PRIČA, MAČE UMRLO NA RUKAMA: Svi su ga se zgražavali i bežali od njega, A ON GA JE IZVUKAO iz psećih kandži!

Ovaj mačak je postao zvezda interneta svojim ponašanjem i ludorijama sa svojim vlasnicima. Ali sve je to ništa u poređenju na to koliko on obožava toalet papir.

Dobio je neverovatnih sto rolni da se zabavlja i to je sve njegov vlasnik snimio pomoću kamere. Ovo je jedan urnebesan video koji će vam, sigurni smo, izmamiti osmeh na lice.

Pogledajte video kako ovaj neverovatan mačak uživa u rolnama toalet papira. Za bolove u stomaku i obrazima nakon dobrog smeha ne odgovaramo:

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.