Naslovna VESTI PSI BOLEST JE JAČA OD PRIJATELJSTVA: Luna TRAŽI DOM, njen vlasnik ODLAZI na...

BOLEST JE JAČA OD PRIJATELJSTVA: Luna TRAŽI DOM, njen vlasnik ODLAZI na tešku operaciju!

0

Ovo su one sudbine za koje kada čujete ne možete da zadržite suze. Ovo su one teške priče za koje biste voleli da ih nikada niste čuli, međutim, baš zbog njih shvatate da nada u bolje sutra postoji.

Njih dvoje su nerazdvojni… Njih dvoje se neopisivo vole i poštuju ali… Bolest je jača od njihove ljubavi i prijateljstva.

SNAGA MAJČINSKE LJUBAVI: Pogledajte kako pas SPAŠAVA štence zarobljene pod ruševinama

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

FLOK JE BIO UKRADEN PA ZAVRŠIO U RUPI DUBOKOJ 2M! Njegov susret sa vlasnicom ostaviće vas bez teksta! (VIDEO)

– Ovo je Luna, nalazi se u Slavonskom Brodu, tornjak star 4 godine i velika ljubav gospodina sa slike. Socijalizovana je i odgojena da bolje ne može. Išla je i na socijalizaciju kod jednog brodskog trenera. Vlasnik nas je zamolio da mu pomognemo da je udomi i mi smo obećali da hoćemo. Gospodin je bolestan i mora da ode na tešku operaciju nakon koje će mu biti teško da se lepo brine o njoj, da je šeta i da joj pruži sve što je imala do sada… Sa suzama u očima je pričao o svemu što sam probala da podnesem najbolje štosam mogla a da se ne rasplačem…  Onaj deo koji je mene natetao u plac je bio kad sam ga pitala koliko još može biti kod njega i kada ide na operaciju rekao je ovo: “Kada njoj nađem dom, već sam dva puta imao termin ali zbog nje nisam išao”

– Luna je uredno vakcinisana sve ove godine. Kad sam stigla imala je brnjicu. Pitala sam zašto? Rekao je da se ja ne uplašim jer je velika. Nema veze sto je velika, Luna je maza i predivan je pas!

PODELITE, MOLIMO DA JOJ NAĐEMO DOM KAKAV ZASLUŽUJE!!!! Za sve informacije možete se obratiti ženi po imenu Darija Debeljak.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.