Naslovna VESTI PSI Upoznajte LUSI, štene sa svojim LIKOM NA UVETU

Upoznajte LUSI, štene sa svojim LIKOM NA UVETU

0
lusi petface

Trebalo bi da žalite vlasnike udomljenog psa Lusi. Kada god je izvedu u šetnju, prolaznici ih zaustavljaju jer ne mogu da skinu pogled sa njenog uveta.

Pročitajte još: PRESLATKO: Udomljeno mače misli da je ovaj pas njegov tata!

Lusi je rođena sa jedinstvenim belegom na levom uvetu koji izgleda baš kao i ona. Beleg predstavlja dva uveta, nos i usta.

Lusi koja ima osam meseci bila je deo legla koji se nalazio u prihvatilištu u Njujorku. Razigrano štene je usvojilo dvoje studenata, Kasidi Troj i njen dečko Zak Džonson. Nisu čak ni primetili kakvo uvo ima, dok im na to nije skrenuo pažnju prodavac u pet šopu.

lusi petface– Svi misle da je preslatka i kada primete njeno uvo, obično su iznenađeni i kažu da tako nešto nikada nisu videli. Pored toga, Lusi obožava pažnju, sigurno je jedan od najslađih pasa koje ćete ikada sresti. Uvek je iznenađena kada neko želi da se igra sa njom, rekao je Zak.

Pročitajte još: PA SJAJNO: Pas lutalica svakog dana u zubima donosi poklone ženi, koja ga hrani!

– Kad god ljudi priđu da je pomaze, ona ne prestaje da maše repom i stalno pokušava da ih poljubi. Kada kažemo za njeno uvo, obično ne veruju dok se sami ne uvere u to. Još uvek nisam upoznala osobu koja se nije zaljubila u nju na prvi pogled, dodala je Kasidi.

lusi petfaceMi ćemo reći samo jedno – LUSI, PRESLATKA SI! ?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŠtene napušteno na aerodromu sa srceparajućom porukom
Sledeći tekstPomozimo MACI PEGICI iz Novog Sada da nađe stalan dom

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime